Dr Jerkyll

Dr Jerkyll

Medlem
  • Plats Linköping
  • Registrerad 2003-05-10
  • Senast aktiv 2009-04-12
  • Antal inlägg 653

Foruminlägg

De senaste inläggen Dr Jerkyll har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Leftrustle:

Jag och min sambo använder MMS flitigt. Hon är hemma med unge och skickar dagligen footon när underbarnet gör något spännande. Smidigt, och snabbt.

Aha, ok. Är inte riktigt i det läget själv... Men duger det inte att din sambo kan skicka MMS:et till din mail (inkl iPhone)?

Ursprungligen av Adzam 1:

Kanske: Åh, här är jag i en affär och vill tipsa en kompis om något/få smakråd.

Jo det är det enda jag kan komma på, använt det en gång på tre år...

Ursprungligen av Adzam 1:

De kanske vill att folk ska skicka e-post istället (se keynoten).

Ingen funktion som jag bryr mig om (MMS) men jag förstår varför folk vill ha det...

Håller halvt med, jag bryr mig inte men fattar inte vad man ska med det till. Hörrni som tycker det är skrämmande, vad är mms bra för egentligen om man har en mobil med mailfunktion? Aldrig fattat det där med mms...

Åh, Aix. Ett av mina absoluta favoritställen. KAn inte så mycket om stan egentligen, men älskar den. Var där i två månader för tio år sen och det jag uppskattade mest var den välbevarade gamla delen stan som inte känns exploaterad.

Skulle jag vinna på lotto så skulle jag köpa mig en lägenhet i gamla stan som bara stod och väntade på mig. Då kunde jag åka dit ibland några gånger per år, slå upp fönsterluckorna och känna doften från bageriet och de färska croissanterna, ta en sväng förbi ostaffären och charkuteriet och sedan gå förbi marknaden för lite frukt och grönsaker.

Det finns ett stort utbud av cafeterior där man sitter länge och njuter av en stilla kaffe, helst med en bra bok i näven. Har även ett fint utbud av bra restauranger, finns flertalet hyfsat billiga ställen som har underbar mat för en helt ok penning. Gott vin överallt naturligtvis! Staden har ett ganska aktivt studentliv inriktat mot humaniora, jag fick känslan av en intellektuell stad. Cezanne bodde och verkade där, finns ett Cezanne-museum som jag hörde skulle vara riktigt bra, fick tyvärr inte möjlighet att besöka det själv.

Nu blev det här mest allmäna utsagor, kommer tyvärr inte ihåg några specifika namn på restauranger eller så. Min bild av staden är dessutom lite grumlig av att jag hälsade på min halvsyster som läste på universitet där, men kanske ffa av förälskelser och kortare passionerade förhållanden med hennes kompisar, vackra intellektuella fransyskor... Kanske inget matnyttigt för en konferensresa på 18 pers, men jag kan nästan garantera att ni får det riktigt trevligt i alla fall!

Ursprungligen av sjovall:

Nja, jag som tycker att AL är en särskilt intelligent radiopratare är väldigt glad att hon nu kan avnjutas i P1 - utan poplåtar mellan varje samtalsämne.

AL är rolig stundals, sällan enligt mig men jag kan se att det finns folk som tycker hon är rolig, men jag orkar bara inte med hennes ständiga ironi. Oavsett, låt gubbarna få vara gubbar och behålla en radiokanal för sig... tycker jag.

Fasiken, min 12" dog också igår, DC-kortet precis som din. Men efter lång och trogen tjänst så det känns helt ok. Inga återupplivningsförsök ska göras nu.

Det är inte särskilt svårt att plocka isär den, har gjort det flera ggr... ibook är klart svårare med sitt plasthölje. Var noga med skruvarna bara, ett bra sätt är att sätta dem i ordning upp och ner på en tejpbit. Instruiktionerna på ifixit är mycket lätta att följa.

Ursprungligen av Stefan Strandberg:

Det jag ser fram emot mest är synkroniseringen av bokmärken, mail och kontakter tillsammans med ett bekant gränssnitt. Att få använda samma "program" både på resande fot och hemma känns stort. Kan se mig själv sitta och dricka en espresso på stan och höra "swosh" ljudet från mail.app när jag svarat på ett mail.
//Stefan

Second that!

Ursprungligen av tvamvarg:

Läs listan igen då

Spelar ingen roll, för den verkar vara kass i år...

Uhhhh, tänk om Steve tänker annonsera sin avgång också, som lök på laxen...

Oj, det var en diger lista! Det enda jag saknar är engadgets sida, har för mig att den var bäst förra året...

Ursprungligen av Nicklas Högås:

Så har man just skapat en samling med bokmärken till 12 olika sidor som rapporterar live. Allt är sig likt med andra ord. Som vanligt kommer det nog att visa sig att minst hälften av de 12 sidorna bara är skräp.

Snälla, dela med dig!

Ursprungligen av Leftrustle:

John Gruber har lagt ut sina gissningar: http://daringfireball.net/2007/01/macworld_expo_predictions

Håller med honom, låter vettigt.

"My wild unlikely-but-wouldn’t-it-be-cool-as-shit guess: that it’s not an iPod phone, but rather introduces a new mobile device OS."

Något jag inte tänkt på tidigare, låter inte helt otroligt, eller?
De utvecklar en light OS X version med drag av menysystemet från ipod. Kopplat till ett mini itunes vilket det går att ladda ner låtar från. Integrering med ical och adressboken så klart. Men med den fysiska enheten tillverkad av ex motorola utefter apple design och motorolas mobilkunnande.

Ursprungligen av Palle:

SKULLE det gå att komma hem med ett gäng mobiler t ex, så finns det alltid ett gäng freaks som vill vara först och betala mer för det.

Jag är ett freak...
För ett par månadeer sen la jag min p910 på biltaket och körde iväg, sen dess så har jag haft en 5 år gammal Nokia, blir snart tokig på den!!!

Samma här, profil med inlägg från 99mac är "borta".
Vänl
/Jerker

Konto fixat 2007-04-28

Senast redigerat 2007-04-28 17:59
Ursprungligen av svanerik:

Jag provade både fram och bak, det gick både och.

Mag- eller ryggväska, välj själva!

iPoden skakade inget under en ca. 40 min lång joggingtur. Lampan lyser rättså starkt med ett blått sken.

När jag kollade på hemsida finns det en flärp som man kan sätta fjärren i och linda in sladden med. Jag undrade vad den var till för förut... Jäkligt smart grej!

kolla in här.

Jag skulle välja ryggväska, speciellt med tanke på var den där flärpen med fjärrkontrollen sitter...