westerlu77

westerlu77

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-12-07
  • Senast aktiv 2020-11-30
  • Antal inlägg 1051

Foruminlägg

De senaste inläggen westerlu77 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av theplague:

Men i kontrast till ”Hur kan de ens sälja iPhone 12?”?
För att deras kunder inte kan ladda upp saker aningen snabbare(och det mesta sker i bakgrunden ändå) så är det fräckt av dem att sälja iPhone 12?

Även om det är trevligt med snabbare hastigheter är det långt ifrån det mest attraktiva med den nya modellen.

I storstäderna där man får anta att det kommer växa snabbast så tycker jag att det är konstigt att inte fler abonnemang initialt har 5G support.
Det är långt ifrån alla som överhuvudtaget har det. Det tycker jag är konstigt och lite missvisande emot kunder om du gillar den formuleringen bättre.
Finns det 5G och att den kan använda sig av smart data mode som dom visade upp så tar man såklart 5G när man kan. Videomaterial, bättre FaceTime o.s.v

Ursprungligen av theplague:

Hmm, 5G är låååååångt från det mest attraktiva med iPhone 12.
Vad behöver/vill du ens göra på 5G som du inte kan göra på 4G? Är det en så stor grej egentligen?

Jag misstänker att de flesta som har en operatör som har 5G-nät till största del kommer surfa på 4G de första året/åren pga bristfälligt nät. Och framförallt inte kommer märka nån direkt skillnad.

Tja, om man kan komma upp i 20-25% högre hastigheter framförallt i uploads speed ibland så är jag nöjd. Jag vet att det kommer dröja ett tag innan det är ordentligt utbyggt, men jag bor i Sthlm så där lär det säkert inte dröja allt för länge tänker jag.

Kollade upp priser hos Comviq och dom har inte ens 5G support. Hur kan man sälja iPhone 12 undrar jag? Lite fräckt faktiskt!

Telenor tar 69:- extra i månad, Tele2 tar 99:-. Ganska fräckt för ett fjuttigt extrakort kan jag tycka.

Jag har sedan länge haft ett abonnemang hos Tele2. Dom erbjuder dels e-sim, vilket gillas, men sedan har jag börjat kollat runt om andra operatörer erbjuder dubbla simkort, så att man kan använda abonnemanget på en iPad också.
Detta verkar typ inte möjligt hos dom flesta.
Får att kunna använda 5G på nya iPhone 12 så behöver jag dessutom byta till 50GB för 429:- i månaden. Hur gör ni andra som har en iPad med simkort? Har inte lust att internetdela hela tiden eller ha 2 abonnemang, känns knöligt.

Ursprungligen av ne100:

Dä är det bara SEB kvar av de stora drakarna som inte erbjuder ApplePay

Testade att chatta med SEB, samma svar som alltid ifrån banker som vägrar hänga med i utvecklingen.
Se svar:
Jag förstår såklart att du undrar då Apple pay är en smidig betallösning. Jag önskar att jag kunde berätta mer ingående för dig, men i dagens läge finns det ingen information att berätta då vi inte vet om eller när vi kommer att ansluta oss till tjänsten. Så fort vi får någon information kommer vi att dela detta i våra kanaler.

//Ebba

Jag undrar varför man inte ser plats uppe i texten längre? Är det borttaget?

En fråga igen angående dollarkursen. Ser nu att en Apple Watch SE kostar ifrån 3195:- hos Apple. 1 dollar kostar inte ens 9 kronor längre vilket inte borde bli 3195:- $279 ska ha dom i US. Har dom justerat ner kursen på sistone?

Ursprungligen av mattiL:

Mina Airpods 2 fick uppdateringen nyss, mina Airpods Pro gav jag till frun då de irriterade mina öron för mycket.
Kan inte påstå att jag direkt märker något före/efter på Airpods 2.

Man måste lyssna på nåt som är lite mer subtilt tror jag för att höra skillnad. Jag märker iallafall en skillnad. Mer detaljer hör jag i mina lurar.

Ursprungligen av zinned:

Gissar att du heller inte har testat spatial audio

Spatial audio finns ju inte till Airpods gen 2. Så det blir svårt att testa det.

Wow! Klarare och mer presence i ljudet på Airpods gen2. Gillas!

Just den här uppdateringen med Airpods är så sjukt flummig. Sätt i sladden och hoppas på det bästa. Förstår du inte varför dom har löst det så??

Jaha! Hur går det med hans spåkula? Verkar inte stämma ändå.

Ursprungligen av nmbrg:

Jag har inte kunnat ladda trådlöst från första betan till den nuvarande. I övrigt har betan varit så gott som felfri för mig (lite problem med darkmode på widgets på dagen).

Kommer inte ihåg hur det var för mig innan, men det funkar för mig i beta 5 iallafall att ladda trådlöst. Beta 4 har varit den sämsta för mig hitintills. Hoppas 5:an är bättre.

Ursprungligen av BlackSmp:

Kör...

Jag kör betorna från första versionen (developer) på alla mina enheter från klockan, telefonen, iPad, HomePod och tv. Inga ohanterliga problem. Som sagt, SMHI appen fungerar inte men widgeten gör det och det finns andra bra väderappar

SMHI appen funkar för mig. F.r.o.m senaste betan.