Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon1894

anon1894

Medlem
  • Registrerad 2002-06-29
  • Senast aktiv 2015-07-08
  • Antal inlägg 3796

Foruminlägg

De senaste inläggen anon1894 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av ;:

Kul att ni gillar appen! Till skillnad från övriga svenska aktörer på svenska marknaden bygger vår app inte på något färdigt publiceringsramverk. Vi har byggt från scratch, dels för att vara fria och dels för att kunna anpassa produkten helt efter målgruppens önskemål. Konstruktiva förbättringsförslag mottas därför tacksamt!

/M

Sådär, nu har jag skruvat dit ett Zalman VF900-CU på mitt X1900XT-kort, och jäklar vilken skillnad! Alla grafikbuggar är borta, och datorn tvärhänger sig inte längre. Kan varmt rekommendera Zalman-kylaren till alla med detta ATI-kort.

/M

I min bekantskapskrets kan jag räkna dem som _inte_ har iPhone på en hand. Bara Aftonbladet har delat ut 700 enheter. 100 000 totalt i Sverige är nog i underkant.

/M

BShBXNctMzynCqB9

Edit: Förbrukad.

LTJADYdiEwgy5sZF

Edit: Förbrukad.

Jag valde den inte, min arbetsgivare tvingade på mig den.

/M

Jäkla otäckt i alla fall, speciellt med tanke på att det ryktas om att bränderna är anlagda. Man undrar hur de tänker lixom.... /M

Ursprungligen av Wiberg:

Snälla, berätta hur face recognition funkar i praktiken - har hundratalsbilder på en ung man (4 år) vars face har genomgått många skepnader dessa år... vilken spread kan iPhoto leva med? Från skallig klotrund solstråle till manlig (nåja) hårig tuffing - funkar det tror du...

Beställde nyss ett family pack...

Jag har också fått mitt exemplar nu och jag är förälskad! Ansikten och Platser fungerar klockrent! Helt jäkla otroligt att den känner igen alla ansikten... så grymt cool! Visst, den klarar inte _allt_, suddiga bilder och konstiga vinklar (där till och med jag har svårt att se vem bilden föreställer) kan man få ställa in manuellt. Men ändå heeeelt klart över förväntan.

Ett litet tillägg: Hundar och katter verkar inte fungera.

/M

Mitt paket skickades idag, beräknad leverans den 27:e.

/M

Hm.. jag har min första gen MacPro med X1900-kortet ståendes i ett annat rum, så jag har dålig koll på om den varvar eller inte. Men det jag märker att Macen tvärhänger sig efter ca 30 - 60 minuters spelande när man bootar i Win XP och spelar. Har alltid trott att det varit kassa drivisar, men nu när ni säger det så skulle det ju kunna vara kylningsproblem. Tål att undersökas.

/M

Det är TeliaSonera i Danmark som har brandat Soonr Incs program.

Källa:
http://public.soonr.com/pdf/releases/Release_15.pdf

/M

Sorry, råkade redigera bort den. Trollar strax tillbaka den i toppen igen.

/M

Världens tunnaste och lättaste 17-tums bärbara dator har just sett dagens ljus. Den största nyheten, utöver aluminiumskalet, är att datorns batteri numera är inbyggd och inte utbytbar. I varje fall inte utan att Macen plockas isär. Fördelen med denna konstruktion är enligt Apple att batteritiden avsevärt kan förbättras. Upp till åtta timmars arbete utan fast anslutning till elnätet utlovas.

Vad tycker du om nya 17" MacBook Pro?

Ursprungligen av Narogh:

Gå till sista post i en diskussion fungerar inte, man hamnar på första.

Var klickar du på den länken?

/M

Nu har jag fimpat Mac/Musik-uppdelningen av 'dagens diskussioner', 'nya inlägg' osv. Båda listorna innehåller by default samtliga forum. I toppmenyn har vi nu:

Dagens diskussioner
Samtliga diskussioner med inlägg under de senaste 24 timmarna.

Nya diskussioner
Diskussioner som du ännu inte läst.

Är du inte intresserad av Mac, musik, webbutveckling etc? Då kan du själv välja att eckludera valda delar av forumen från dessa listor. Inställningen är personlig, och alla kan få precis som de vill. Gött eller hur? Di gör dina val på följande sida (Länk finns längst ner i footern också.)

http://www.99.se/anpassa_senaste/

/M