Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
trickeh2k

trickeh2k

Medlem
  • Namn Johan Hedlund
  • Registrerad 2016-09-22
  • Senast aktiv 2019-09-16
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen trickeh2k har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Esse:

Brukar finnas en liten symbol längst upp till höger där du kan anmäla reklam.

Fast det är inte mitt jobb att filtrera vad ni visar på er sajt, det är liksom ert ansvar. Tar ni inget eget ansvar för vad som visas eller bryr er så ser jag inte riktigt varför någon annan ska göra jobbet åt er. Om det skulle vara via Google Ads som släpper igenom allehanda skit som fake-annonser angående bitcoins som även påpekades ovan så får ni väl leta efter en mer seriös aktör.

Hej,

Visste inte att sidan faktiskt fanns kvar så loggade in och då kom ett meddelande om att stänga av ad-blockern. Absolut, tänkte jag. Gjorde detta och laddade om sidan. Det första som visades var en "Simple Driver Update". Alltså typ som malware för drivrutiner. Sån skitreklam förväntar jag mig på porrsidor och och andra mer tveksamma sidor, slog omedelbart på adblock igen.

Jag har haft två HTC-telefoner genom åren, min första var en Touch Diamond som jag tror var den första touch-telefonen i Sverige, eller åtminstone en av de första. Den var otroligt snygg och futuristisk, tyvärr var prestandan inte alls som i showcase-videon. Det mesta laggade och den käkade batteri utav bara helvete. Som tur var hittade jag xda-developers och ägnade otroligt mycket tid åt att modda telefonen, vilket var skitkul och jag kunde få ut rätt hyfsad prestanda till slut.

Andra var Desire som jobblur, där har jag väl inte så mycket att säga om mer än att den gjorde det den skulle.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Den har följt med alla 7 och 7 Plus.

Om den inte följde med, så har de glömt att lägga dit den i just din kartong.

(Jag beställde på första dagen, och fick leverans på första dagen, och jag fick en adapter)

Jaha, jag trodde det var något som kom med sen Lite sent och påpeka det nu dock

Glömde helt bort den här tråden, tack för era svar! Köpte till slut ett par JBL Reflect Aware som jag är sjukt nöjd med. Riktigt dyra, men sjukt bra ljud!

Ursprungligen av svanstrom:

Enkla och praktiska lösningar ska aldrig underskattas… Till min iPhone 7 så kör jag oftast med inte så mycket mer än AirPods och en positiv attityd. Smidigheten att alltid ha dem med mig vinner i längden över att alltid sträva efter "perfekt" ljud.

Fast är man helt ointresserad av någon som helst ljudupplevelse hade jag ju kunnat köpa billigaste skräpheadset med blåtand. Har dessutom öron som aldrig passat medföljande lurar, sitter inte kvar, kasst ljud. Sedan 5:an har de därför fått ligga kvar i sin kartong.

Ursprungligen av svanstrom:

Den här frågan känns nästan borderline som en trollning, men… Varför testade du inte bara Apples pryl (som kommer med telefonen) innan du bestämde dig för att den var dålig?

Va? Jag fick inte med någon sån där med min telefon? Kom den bara till folk som beställde efter release?

Ursprungligen av suddgummi:

Jodå. Visst innehåller adaptern en DAC. Hur skulle det digitala ljudet annars kunnat skickas ut ur den analoga 3.5mm? Kolla t.ex på ifixit https://ifixit.org/blog/8448/apple-audio-adap...

Jag uttryckte mig rätt dåligt, en rejält mycket kassare dac än den som var i föregångaren

Hej,

Har ledsnat över att inte kunna använda lurar till min sjua... Det lutar mellan antingen BT-headset eller att skaffa en adapter så jag kan använda mina gamla lurar, alternativt köpa nya. MEN, jag vill inte bara ha en trött adapter som Apple säljer eftersom den saknar DAC. Så, mina äppelvänner - vad har jag för bra val? Pris spelar inte superstor roll, men det får inte skena iväg och bli snordyrt heller, möjligtvis om det finns någon erkänt bra lightning dac som går att använda portabelt så att säga.

Den lyxigaste designen, som kräver att du går omkring med en duk för att torka av den hela tiden. Om folk tycker att en blanksvart blir kladdig är det nog inget mot denna...

Tog en på vägen hem också, det är fortfarande rätt kornigt och inte speciellt skarpt men med lite efterredigeringar ser det ändå helt godkänt ut tycker jag för att vara mörkt och mobilkamera

Tog två bilder i all hast på väg till jobbet idag. 7+

Ursprungligen av Emso:

Nä, nu börjar jag bli less. Lust att bara avboka skiten, så blir det ingen ny telefon. Varför egentligen?

Fick bekräftelse 09.02 på release från tre. JB 128gb, plus. Visst att man får vänta, men den enda info idioterna vill ge har varit "3-5 veckor" som de sagt i snart en månad nu... Står ännu så, menar de alltså 3-5 veckor till?

Nä, snart blir det avbokning. Så skiter jag i det här och byter operatör och behåller min gamla och fungerande 6a.

Om det är 3 så är det 3-5 veckor från det datum du la ordern. Mao, fjärde veckan på fredag.

Ursprungligen av iphoneinho:

När och var beställdes detta?

3, fick OB 09:12 9/9.

Var precis och hämtade ut min 7+ 128GB mattsvart hos mitt lokala ombud Något seg och omständlig process för att aktivera telefonen. Stoppa i sim-kortet för att aktivera, sen skickar den en kod till min gamla telefon så då fick jag byta tillbaka simkortet till gamla telefonen, inget mess kom, fick skicka om och sedan knappa in koden på sjuan och sen sätta tillbaka simkortet i sjuan igen. Stön. Nu är det uppdateringar av OS och nedladdning av appar som gäller, går väl och använda om ett par timmar