Kivrennac

Kivrennac

Medlem
  • Namn Emil
  • Plats Skövde
  • Registrerad 2015-10-29
  • Senast aktiv Idag 08:18
  • Antal inlägg 166

Foruminlägg

De senaste inläggen Kivrennac har skrivit i forumet.

Ursprungligen av mörtsyn:

Kolla in www.woolnut.com. Skaffade en utan dragkedja som sitter som en smäck. Finns med dragkedja också. Kostar en del men hög kvalitet.

Kan bara hålla med! Woolnuts sleeves sitter kanon och håller riktigt bra kvalité 👌🏼

Ursprungligen av theplague:

Några nya omdömen kring era skal som inte är läder?

Fortfarande väldigt nöjd med Nudient V3 till min 12 Pro Max. Sitter riktigt bra (inga lösa kanter eller liknande), riktigt tunt och lagom mycket grepp.

Ursprungligen av zinned:

Jag har aldrig haft något av Apples läderskal tidigare men blev för någon vecka sedan sjukt sugen på ett California Poppy, det kändes som det gav en pigg och fräsch look.

Jag har som du känt att de kanske bygger på för mycket och därmed alltid dragit mig för att köpa ett. Idag kunde jag dock inte motstå utan köpte ett på Apple Store och jag kan säga att jag tycker inte alls att det bygger på mycket, knappt märkbart enligt mig och jag anser mig vara ganska känslig för sådant.

Detta skalet känns högkvalitativt.

Det där ser faktiskt trevligt ut! Har för mig att jag hade läderskalet på XS Max, då byggde det på alldeles för mycket för att kännas bekvämt. Men det kan ju ha förbättrats 🤔

Ursprungligen av xms67:

Jag har ett nytt silikonskal fr Apple till min 12 Pro och jag upplever det halare än tidigare. Nästan för halt. Men bytte till det då mitt Nudient var för seg på knapparna. Silikonskalet växer i mina ögön för varje timmer det är på. Får känslan att det inte är ett skal som drar åt sig partiklar och har inte gjort så på de dagar jag använt det. Jag har Product Red, Nu var jag och köpte ett California Poppy läderskal och det är också bra. Upplever dock att skinnet känns billigare/plastigare än de sadelbruna jag haft tidigare. Det är dock inget ovanligt för färgat läder jämfört med typ sadelbrunt. Upplever att läderskalet är någon tiondels mm bredare än silikonskalet.

Hur är känslan gällande hur mycket Apples senaste läderskal bygger på jämfört med Nudient? Kör ett Nudient V3 på min 12 Pro Max nu, men är bra sugen på Apples läderskal istället. Men orolig för att det ska bygga på för mycket och kännas klumpigt. Hade ett läderskal till en tidigare lur och det kändes alltför stort.

Ursprungligen av theplague:

Börjar bli smått tokig i mitt skalletande haha.
Om ni här inne som fått era telefoner har reflektioner över de skal ni valt är ni välkomna att skriva.

Nu lutar jag åt Apples silikon då det verkar tunnare/smidigare än vanligt, samt även mindre sticky(vilket jag inte haft nåt direkt emot, men bonus om det är ännu bättre).

Kör Nudients "Pine Green" till min Pro Max (i runt 8 timmar nu ). Känns trevligt än så länge! Tunt, lagom "greppigt", inga problem att få ned i fickan osv.

Meddelandet man väntat på!

Fick precis SMS från Telenor att telefonen är skickad och på väg till butik. Ser lovande ut för uthämtning imorgon!

Ursprungligen av theplague:

Tänkte det kan vara kul att hålla den hår tråden igång även med oss som bokade Pro Max eller Mini.

Jag beställde Pro Max 256 Blå från Telia. Sent pga att jag ändrade färg av telefon, vilket var igår.
Beräknad leverans 4/12.

Erfarenhet hos Telia tidigare år är att de ofta får loss sent beräknade telefoner tidigare av Apple, får se hur det blir i år.

Kul! Jag beställde en Pro Max 256GB Grafit från Telenor. Fick uppdatering idag med beräknad leverans på fredag 13/11 🎉🙂

Ursprungligen av zinned:

Aha, då är jag med. Konstigt dock att de börjat sälja dem redan när de enligt Apple första ska finnas till salu f o m imorgon.

Ja det känns lite märkligt. Enligt kommentarer under inlägget finns de på Mediamarkt och Elgiganten också, men det har jag inte sett några ”bevis” på.

Ursprungligen av zinned:

Jag kan iaf inte se något läderskal där.

https://www.mstore.se/c/tillbehor-1462/iphone...

Nej inte online, det var köpt direkt i butik. Bild från FB-inlägget nedan.

Ursprungligen av zinned:

Mig veterligen har det inte släppts något läderskal till iPhone 12 än utan att de släpps till alla modeller imorgon den 6/11. Var ser du denna prisuppgiften någonstans?

Har tydligen släppts i förtid på bland annat mStore, finns bild i gruppen Applebubblan på Facebook.

Ursprungligen av gudas:

Möjligen att de smaskar på en prislapp på 795 kr men inte mer än så.

Ursprungligen av zinned:

Vi får väl se.

695:- kostar läderskalet till 12 och 12 Pro. Då känns det kanske inte omöjligt att det landar på 795:- till 12 Pro Max?

Ursprungligen av zinned:

Tips på riktigt tunna skal för 12 Pro Max?

Av det jag testat hittills är Nudient tunnast/skönast. På tidigare telefoner har jag oftast kört Dbrand:s skin, vilket såklart ger noll skydd mot fall men är snyggt, ger något bättre grepp och skyddar bra mot repor.

Ursprungligen av N_Micke:

Hur har det egentligen varit tidigare år? Hysterisk brist alla tidigare år?

Nu verkar ju ingen eller väldigt få butiker veta när de ens får in nya, står Apple plötsligt på deras dörr med en skåpbil och här har ni ett par nya att skicka ut till era stackars kunder?

Sist jag kollade på köp direkt genom Apple (kanske igår) skulle det bli leverans den 12e november, är det något att utgå ifrån att butiker också får in den då eller är det "två olika världar" med olika leveranser?

Skulle tyvärr gissa på ”olika världar”. Väntar på en Apple Watch från Telenor, beställd 28/9. Apple har just nu bara ett par dagar i leveranstid på min modell, medans Telenor har obekräftad leveranstid och kan inte svara på några som helst frågor om när de får in nästa leverans.

Beställde faktiskt ett Nudient V3 till min 11 Pro Max förra veckan, egentligen bara för att provköra deras skal innan beställning till nästa lur.

Känns riktigt trevligt hittills! Tunt, lagom med grepp och riktigt snyggt. Har bara kört Apples silikonskal en gång men tyckte dels det blev för tjockt, halvsvårt att glida ner i fickan och samlade maaassor med damm.