Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Popelipop

Popelipop

Medlem
  • Namn Sebastian persson
  • Registrerad 2015-10-02
  • Senast aktiv 2017-07-01
  • Antal inlägg 37

Foruminlägg

De senaste inläggen Popelipop har skrivit i forumet.

Ursprungligen av reboot81:

Prova att göra rent skärmen med lätt fuktad trasa, kanske med en 1/10 droppe yes.

Har använt rekommenderad screen cleaning. Kan väl prova lite Yes också bara för att

Tack för allt engagemang och intresse ni visat. Jag hittar nog på något.

Ursprungligen av joakimo:

Men, har du provat att säkerhetskopiera enheten och sedan återställa enheten?
Kanske är värt att prova innan du köper något nytt. Om det inte inte fungerar kanske du har garanti eller kan åberopa reklamationsrätten på enheten?

Onödigt att köpa saker i onödan.

Nix. ingen garanti kvar, köpte den samma sekund den gick att beställa. Att göra en återställning hjälpte inte. Det är något med skärmens tryckkänslighet som spökar. Surt sa räven.

Ursprungligen av keptang:

Det är inget problem med prestandan i Air 2. Det är något hos dig, gör återställning, blir det inte bättre, gör en återställning utan att lägga tillbaka en säkerhetskopia.

Skärmen klara inte av att ta emot inputen av mitt lösenord. Jag får gräva fram ett apple tangentbord och försöka den vägen. Visst är det något fel hos mig. Hoppas black fridayday har något i år.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Om du varken vill köpa ny, eller vänta på nästa modell, så får du väl byta plattform. Köp Surface eller någon Androidplatta.

Men kör en återställning så kan du förhoppningsvis bli av med laggandet åtminstone.

Jo, jag ska prova en återställning lite senare idag. En ny plattform är inte aktuell då jag och sambon sitter upp till nacken med apple prylar. Ganska meningslös tråd detta. Ville bara ventilera mitt missnöje med att ingen ny modell stod runt hörnet då min nuvarande verkar leva på lånad tid.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

@Popelipop, finns det någon fråga gömd därinne någonstans, eller ville du bara meddela att din iPad börjar bli lite sliten?

Någonstans där i kuliserna finns kanske en fråga. Eller ett skrik på hjälp. Alla ipads börjar i min mening bli gamla. Och jag skulle behöva en ganska omgående. Har ingen lust att köpa en pro nu, och inte heller vänta in våren med förhoppning om nya modeller.
Så frågan är väl: vad gör man ?

Hej,
Ja vad gör man, när ipad air 2 hänger på sista versen. Responsen i skärmen har börjat bli lite si och så och tycker även den har börjat lagga och jag får tvinga appar till avslut. Den börjar även se gammal ut.

Apple kör stenhårt på fitness vinkeln med aw2. Men den saknar barometer vilket är väldigt synd. Antar att man bara ska springa på en platt bana inne på en arena.

Verkar vara några olyckliga där ute som råkat ut för detta. Det ska inte vara några problem att få en ny. Problemet är att det inte finns många svarta i lager så det kan bli en lång väntan på en ny.

Ursprungligen av zinned:

Då har du fel på ögonen

Bara för att nämna en sak så är Airpods bara ca fjärdedel så långa som den du visar på bilden.

Jag vet inte mycket om dina öron. Men 4 cm är ganska mycket i mina. Det är ungefär som en modern blåtand för lastbils chafförer. Om man går in på apples sida och kikar på airpods, skrollar ner till modellen så hade man kunnat önska mer, känner jag. Men visst, det är högst subjektivt.

Ursprungligen av grenhall:

Ja till slut har man bara snäckorna i örat. Så ser man inte alls dum ut när man går och pratar med sig själv.

Skillnaden med två airpods gen 1 i öronen är väl att man ser dum ut när man är tyst också.

Ursprungligen av primu[s]®:

Ja, det ser ungefär lika vrickat ut. Men man vänjer sig nog.

Agree! Antagligen kommer de bli så vanliga med tiden att man vänjer sig. Förhoppningsvis kommer pinnarna kortas ner lite med varje generation också.

Ursprungligen av zinned:

Jag förstår inte denna...skulle det vara någon form av liknelse?

Ja, det första som slog mig och säkert någon mer när jag såg Airpods första gången va att det liknar bluetooth headsets. Jag minns den tiden när människor gick omkring med dem som en accessoar. Det va inte fräckt med en i ena örat. Tror inte två kommer se fräckare ut.

Ursprungligen av Erikfridell:

Nä, jag kan inte gå runt med något som ser ut så här. ?

Är bra sugen på att slå till på aw 2. Jag springer en del så har väntat på GPS och vattentäthet.
problemet är att min Garmin klocka gör allt det där redan. Den tar även emot aviseringar håller koll på kalendern och mycket mer.
Det blir alltså en fråga om fashion. Jag är väldigt kluven. What to do, what to do....

Ursprungligen av danjo:

Jag springer med min AW utan iPhonen och tycker den mäter avstånd riktigt bra. Känns inte som man behöver GPS. Rätta mig om jag har fel...

Är man intresserad av exakt vart man är eller har varit så är GPS att föredra. klockan kalibreras bara för att känna igen hur långt och hur fort man rört sig. Det är inte riktigt samma sak.