Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
adrianyan

adrianyan

Medlem
  • Plats A, A
  • Sysselsättning http://www.flickr.com/photos/59706114@N04/
  • Registrerad 2012-06-11
  • Senast aktiv 2020-12-05
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen adrianyan har skrivit i forumet.

Ursprungligen av pick-me-up:

Jag förstår ditt dilemma. Har själv haft beslutsångest nu många år gällande eventuellt nyköp av en desktop Mac. Men nu tror jag att det börjar äntligen närma sig för ett slutgiltigt beslut.
Tidigare har inte de förändringar som har skett varit tillräckligt bra, att det skulle ha motiverat ett köp. Enligt mitt synsätt alltså. Men nu kan jag äntligen se ljuset vid horisonten! Hoppas att det inte innebär för många steg bakåt, som det alltid brukar vara med Apple.
Om jag hade det minsta behov av en bärbar dator, så skulle båda två nya Macar duga med bravur men jag har inte det minsta behov för sånt bruk.
P.S. Vid närmare eftertanke kan eller bör kommande ’lilla’ iMac vara även billigare vad jag gissar. Annars kommer det vara en ordentlig prishöjning, så man får hoppas på det bästa. Så snälla Apple, senast i slutet av mars nästa år vill vi ha en ny iMac! <3

Jag har behov av bärbar Mac så en extern skärm med USBC-dock för laptop kanske är bästa lösningen faktiskt. Finns det något bra argument för att välja Mac Mini framför Macbook Air/Pro nu med M1? Samma prestanda och inte så stor skillnad i pris. Om man har minsta lilla behov av bärbar dator känns en M1-laptop som ett bättre val. Eller missar jag något?

Funderar i precis samma banor! Har en Macbook Pro 13 tum från 2018 och behöver en kontors-setup hemma. Tror jag kommer köpa Ultrafine 4K och använda med min MBP, sen ev byta till Mac mini, ny Macbook Air eller nya iMac (och då sälja skärmen) när de kommer. Svårt val!

Ursprungligen av Brotherson:

Hemleverans

Jag ska hämta i butik, inte fått något sms än.

Ursprungligen av kafferast:

Har du fått sms av Telia?

Får man sms om man beställt med hämtning i butik? Beställde 0901 till Telia på Karlaplan, inte hört något sedan jag fick bekräftelsemail.

Ursprungligen av tmjonasson:

Jag har också gjort det. Bokade strax efter kl 9, fick bekräftelsemail att jag är välkommen på fredag (och att reservationen ligger till lördagen), pris utan moms.

Fick sedan ett mail på kvällen där de skrev att de står för sin miss med priset.

Inte hört nå annat, så jag antar att det bara är att knata ner på fredag!

Beställde en gagatsvart 7a, 256GB.

Exakt samma som jag alltså, hoppas det stämmer och att man får en på fredag! Jag har bokat svart 7 Plus 256 Gb.

Någon som bokat på Telia för att hämta i butik? Jag gjorde det kl 0901, fick momsfria priset och bekräftelsemail, sedan ingen mer info....

Ni som har Plus, vad tycker ni såhär långt? Hur använder ni telefonen? Tänker mest på plats i fickor och enhands-användning (jag pendlar i Stockholms innerstad och håller ofta nallen i en hand).

Har en vanlig 6a men är sugen på ett byte!

Ursprungligen av calinou:

Fråga till de som har fått era iPhone 6/6+ från telia.
Fick ni en present förutom mobilen?

Fick ett par Marshall Major.

Ursprungligen av speer:

Ahh! Trevligt det hade jag ingen aning om!!

Jag köpte en iphone 6 plus, 64 gb med abonemag och förhöjd månads kostnad på apple store täby centrum. Om man byter till en billigare iphone 6 hur blire då??? Abonnemanget och månadskostnaden lär man väl inte kunna ändra på ?? Byta luren kan man ju men inte så kul att betala för en lur man inte har...

Om du vill byta och det inte går hos Apple är jag eventuellt intresserad! Har en iphone 6 64 GB.

Ursprungligen av speer:

Inte kan man väl byta en lur med bruten förpackning??? Den måste väl vara oöppnad???

Jo, hos Apple får du använda produkten upp till 14 dagar.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Nej, eftersom jag valde 6+

Varför?
Större batteri, OIS, samt att skillnaden i skärmstorlek mellan min iP5 och iP6 inte kändes tillräcklig för att befoga köp av ny mobil. Jag var inne i butik och höll en av var i händerna och blev bara mer övertygad om att jag valde rätt.

Jag hade först beställt en Plus, sedan ändrade jag mig till vanliga 6an då jag ville ha något praktiskt som lätt går ner i fickan. Var dock och kände på Plus nu i helgen och den är inte så farligt stor... Bättre batteri är framför allt det jag vill åt.

Börjar redan fundera på att byta till en Plus, någon annan som känner att hen valt fel storlek?

Hej alla! Riktigt nöjd med min 6a.

Beställde ett Apple leather case igår då de var slut i Apple store Täby. Fick sms nyss där det står att det skickats och kommer fram 6 oktober. Låter inte det som en väldigt lång leveranstid?

Såja! Klev in på Phone House Västernalmsgallerkan, de hade EN iphone 6 64 GB. Bytte operatör från Tre till Telia.

649/månad. 12 GB surf. Spotify 1 år. Hörlurar värde 1500 kr.

Helt OK! Dock är den guld och jag ville ha svart, men vad gör det egentligen.

Avbokade min beställning hos Tre, ska nu kolla hos Telia, Telenor och Tele2 runt fridhemsplan innan jobbet :-). Kanske har tur!