barbapappa_86

barbapappa_86

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning IT
  • Registrerad 2010-10-30
  • Senast aktiv Idag 08:59
  • Antal inlägg 7567

Foruminlägg

De senaste inläggen barbapappa_86 har skrivit i forumet.

Testat med en säker omstart?

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Vad menar du nu? iOS har också en dock.

Sant! Dock ett mer begränsat utrymme, speciellt på iOS.

Ursprungligen av erro67:

Dra apparna till dock?

Läs; iOS

Det är väl mer upp till din DAW?

Ursprungligen av William N:

Glömde säga att jag konfigurerat massor av nätverk i mina dar och givetvis har försökt med basic grejor. ”Manual” existerar inte längre på moderna grunkor. Allt är mjukvarubaserat. Att man inte skulle kunna koppla bägge nätverksenheterna till telias router känns orimligt. Varför skulle man inte kunna göra det? Mesh-funktionalitet kanske försvinner, alternativt man kansle måste göra två nätverk med olika namn.

Dock: tacksam om någon som vet svarar. Inga killgissningar!

Har du gjort som Innis föreslår till att börja med? Kan tillägga att du inte behöver Telias router om du inte har IPTV. Möjligt dock att du behöver en till nod.

Senast redigerat 2020-01-13 22:26

Det står väl längre ned på sidan? Mitt konto hade bara ett tillfälle och jag fick då se att det var ”Apollo” som läckte. Det är min tolkning i alla fall.

Tror att hastigheten på hårddisken spelar mindre roll då den är kopplad via USB och wifi.

Ursprungligen av calinou:

Har du fått för dig att jag är ett troll 🤣 Jag får väl då försöka leva upp till det. 👹

Helst inte

Mailadressen. Är det en icloud.com utan telefonnummer och annan mailadress så är det förmodligen svårare.

Ursprungligen av kenjon:

Spam?

Ja. Se tråd: https://www.99mac.se/forum/t/328563-inga-mode...

Finns en hel del info om vad man kan göra om man googlar på problemet, men jag hade inte accepterar det på en ny dator. Vänd dig till Apple så får de reda ut det.

Reagerade på samma och har anmält flertalet poster utan att de har plockats bort.

Ursprungligen av Zeugma:

TV står för television. Det är ett konstruerat och sammansatt ord av grekiskans tele (fjärran) och latinets vision (syn). Våra närmaste nordiska grannländer i väster har således översatt ordet till ”fjernsyn”. Och på så vis är en Apple TV en apparat som just låter oss ta del av ögongodis från fjärran (om än så bara från en airplaykompatibel enhet i relativ närhet). Television är ett koncept utöver en traditionell apparat. Dessutom, jag kan via Telia Play-appen se direktsänd vanlig tv i min Apple TV. Om det måste vara på det viset.

Bry dig inte om trollen.

Ursprungligen av pjnorman:

Mest för att jag hade en ipad över..

Nej, men skämt åsido, så började det ju bara med lamporna, och att alla här hemma inte behövde ta ner "lamp-appar" för att tända och släcka, som sen blev musik, tv och film. Media-centralen växte.

Sen, så vill jag inte casta och ha mig, med den mobil jag samtidigt sitter och småsurfar, telegrammar och har mig, på...

Har dina lampor HomeKit så behöver man väl inte alltid gå in i diverse appar för att styra? Appen Hem borde väl räcka? En iPad ska kunna agera hub precis som tex Apple TV. Exempelvis så kan jag styra och ställa över den media som spelas från Plex eller annan app på min Apple TV från min iPhone. Likaså kan jag styra över högtalarna.
Att köra remote desktop från en iPhone till en iPad är inget jag kan rekommendera.

Varför inte göra densamma från din iPhone?