Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sickdude

Sickdude

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-09-05
  • Senast aktiv 2011-10-16
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Sickdude har skrivit i forumet.

1

Idag la min TC också av.
Låter ju lovande att Apple byter ut map produktionsfel. Är det bara att knalla in till en auktoriserad ÅF vilken som helst och reklamera den? Hur gjorde du mrks, hade du köpt den från Humac från början?

Tappade iPhonen i en stentrappa härom veckan. Glaset höll, men dagen efter sprack det när jag råkade stöta till med luren mot klockan. Genom jackärmen... Var väl spänningar i glaset från fallet i trappan. Sprack upp i en stor stjärna från högtalarhålet.
Eftersom det är en parallellimporterad 3G-lur kändes rep via Telia lite uteslutet. Fick glaset bytt snabbt och bra hos Home Media i Gbg. Skickade luren med rek på posten, hade den tillbaka efter en vecka. Inte direkt gratis, men klart billigare än priser nämnda ovan.

@ bbus: Läs mitt första inlägg ovan. ( #13)

Jo men det är ju det som är böket. Nu bara att beställa mot faktura, klappat och klart. Inte en massa jidder med ekonomiavdelningen för att försöka förklara ovanstående.

Allt går. Men en del går lite smidigare.

Kan bekräfta att erbjudandet är seriöst och att luren är olåst direkt ur (helt obruten) förpacking. Jag beställde en direkt när jag såg annonsen på IDG.se, fick den i fredags.
Aktiverade den i iTunes med mitt Telenor-kort. Installerade sedan från säkerhetskopian på min Telia-låsta iPhone. Funkar perfekt.
Importeras från Norge enligt säljare jag pratade med, vilket oxå framgår av språk på ask/medföljande dokumentation.
Dyrt? Ja. Men med både luren och Telenor-abbet betalt av företaget känns det som det kvittar. Italien/Grekland-lurar på Blocket inte ngt alternativ av redovisningsskäl.

1