Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jonkanon

Jonkanon

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Skriver manus, ser på film och jobbar volvo. Nybliven ägare till en macbook som ersatte min gamla stationära dator. Senaste relation till en mac var på 80-talet och farsan lånade hem från jobbet.
  • Registrerad 2007-01-09
  • Senast aktiv 2011-11-25
  • Antal inlägg 193

Foruminlägg

De senaste inläggen Jonkanon har skrivit i forumet.

De vill tjäna pengar men de vill inte jobba för det. Skäms!

38 av 257 MB för att få Å Ä Ö

Men 75 spänn istället för 99 som idg skrev

Videochatt, så kanske det går att köra videokommunikation. 3G video är ju så värdelöst så att det måste till åratal av porr via det formatet för att det ska ens bli tittbart.

Tänk alla som kör teckenspråk som får köra sin huvudsakliga kommunikation i 15fps, i kvalitet som att rita i kaviar.

http://mijon.wordpress.com/2009/06/04/a-kassa-iphone-klapp-eller-kyss/

Där har jag skrivit vad jag hoppas på vad det gäller videofunktionen som nu är hetaste spekulationerna.

Ursprungligen av lither:

Kan för övrigt rekommendera Programming in Objective-C 2.0 (2nd edtion) av Stephen Kochan. Kräver inga förkunskaper i annat språk, väldigt heltäckande och välskrivet. Förklarar i detalj varje del av språket, för att det inte ska kunna vara några som helst frågetecken (och finns de, så tas de upp senare i boken, i princip). Precis vad du behöver om du vill börja utveckla mjukvara till Mac och/eller iPhone, men är ny på språket.

Beställd!

Tack för det tipset, för jag fattar nada när jag skriver kod. Har inget i bagaget. Men jag tipsar gärna om Hot Cocoa som har videolektioner på iTunes. http://hotcocoa.lastedit.com/ är adressen till killen som håller i det.

Helt ok ljud (bästa jag hört i den här genren) och stor, bra och tydlig bild. Jag får lov o pausa och skriva av koden lite då och då. Men jag har redan löst mitt första bekymmer

/Jon

Nu är det upplåst i alla fall, så hit list är upplåst i alla fall.

Nu har jag köpt en touch och letar efter e-nummer

Mycket "betala betala betala"-funktioner som kanske gör att vissa utvecklare kommer hamna i någon slags debiteringshybris och försöker lista ut hur man ska ta betalt hela tiden istället för att göra kick-ass-apps. Visserligen så tröttnar köparna så det rensar sig sjävl

Jag klurar på att skaffa en ipod touch och då har jag ju ingen allmän uppkoppling på coop, därav undrar jag.

Det börjar ju gå en hype i detta i samhället, så jag tror att många är villiga att pynta 10-15kr för en liknande app. Kanske kan det vara något för er kunniga att utveckla

/j

Finns det någon app med e-nummer och tillsatser, så att man lätt kan kolla upp vad det är för taffel de säljer i mataffären?

/jon

Att lägga bilder efter en speaker är ju lättare än att stressa fram speaker efter bilder, för det måste ju i så fall vara ordentlig timeing. Går det att göra detta eller måste man lägga bild först?

mvh,

jon

http://dougscripts.com/itunes/scripts/ss.php?sp=losslessaccworkflow

Check this out! Ett script som kopierar till aac lägger till den i ipod och raderar sen aackopian.

Se bara till att ha ipoden på manuell hantering, annars ignorerar den bara och lägger en kopia i biblioteket utan att rensa upp efter sig.

God Jul

Invites börjar väl dyka upp nu, annars så kan man väl kära ett dagpass för nio kronor och sen falla tillbaka på gratisalternativet.

Ursprungligen av shandar:

Har 10 invites, första tio som PMar mig får dem.

Jag är snudd på lycklig Tack!

Jag måste ha videotelefoni och då också tre där man ringer gratis med dito, så innan det går att videochatta med skype mellan två mobiler så har jag inte mycket att välja på. Sen när nästa iPhone kommer och om den har frontkamera också, så gissar jag att den kommer vara så apigt dyr att det inte är lönt för de pengarna.

Så nokia kommer då närmast, och det jag ser som bra med detta är ju riktigt integration med ilife, så att programmet är fullt integrerat. Men iPhone rockar, bara inte för mig.

/Jon