iPad död vid uppdatering

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Mitt sista hopp att få liv i min padda är nu diverse forum.

Jag skulle uppdatera min iPad Air 2 till det nya iPadOS 13.1, men efter en stunds laddande dök ett felmeddelande upp, "ett fel har inträffat". Helt svart. Den går inte att starta, eller återstarta. Tänkte att då är det återställning via iTunes som gäller. Men efter inkoppling och påbörjad återställning bröts det även här. "Ett fel har inträffat (53)" Jag har även testat att återställa via en annan dator med nyare iTunes, men samma sak där. Dock blir felmeddelandet (9) eller (10) i stället.

Jag har googlat en del och sökt information, men inget som hjälper min padda. Nån som har något tips? Eller är livet över för min Air 2?

  • Medlem
  • 2019-09-29 13:25

Hr du testat att sätta den i DFU-mode och sedan återställa via iTunes?

https://www.imore.com/how-to-iphone-ipad-dfu-...

Ursprungligen av Dalle:

Hr du testat att sätta den i DFU-mode och sedan återställa via iTunes?

https://www.imore.com/how-to-iphone-ipad-dfu-...

Funkar inte (om jag nu gör rätt) "Connect to iTunes-symbolen kommer upp hela tiden, hur jag än trycker på knapparna. Nån svart-skärm får jag inte så länge paddan är kopplad till iTunes.

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2019-09-30 07:17

Jag har en aning om att man tidigare skulle starta med en avslagen iPhone/iPad. Hålla inne Hemknappen hela tiden, stoppa in sladden med iTunes igång på datorn. Och släppa Hemknappen när iTunes säger att den har hittat en enhet i Återställningsläge. Men minnet är dåligt....

1
Bevaka tråden