delad påminnelselista synkar bara en väg

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag delar en inköpslista med min fru (reminders appen). Sedan en tid tillbaka syns inte någonting som hon skriver in på sin telefon på någon annan enhet, inte heller någon av hennes andra enheter, medan hon fortfarande kan se på sin telefon om jag lägger till någonting från någon av mina enheter. Listan synkas alltså fortfarande fast endast enkel väg så att säga.

Jag har raderat listan och skapat en ny, testat att skapa den delade listan från såväl mitt konto som från hennes, stängt av och satt på iCloud på hennes lur, givetvis startat om telefonen men hittills utan resultat. Någon som varit med om något liknande och har något tips på vad som kan fela?

Modell på enheterna och version av iOS?

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2016-12-30 08:51

Har hon även problem med att anteckningar skapade på hennes enheter inte synkar till icloud, samtidigt som anteckningar skapade via icloud.com synkar ut till enheterna så kan det vara relaterat till ett pågående problem med envägs-synk som drabbat vissa iCloud-användare. Förhoppningsvis fixat i kommande iOS-uppdatering. En del verkar ha löst det genom att aktivera debug-menyn i Anteckningar på en mac och därifrån radera allt innehåll på iCloud och börja om.
http://forums.macrumors.com/threads/icloud-no...
https://discussions.apple.com/thread/7748879?...

Men ert problem gäller delad påminnelselista, inte säkert det är samma envägs-synk-bug.

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2016-12-30 17:55

Ibland kan det hjälpa att logga ur från iCloud på alla enheter (inte bara slå av), och sedan logga in igen.

1
Bevaka tråden
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE