Får inte bort meddelande om iPad i iTunes

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2016-05-09 10:36

Min dotter fick nyligen en Ipad pro av sina morföräldrar och jag skulle föra över tidigare säkerhetskopian från min Mac Pro. Min Mac Pro är dock så gammal att den bara klarar OSX 10.7 och jag fick meddelande om att jag måste uppgradera till en senare version av iTunes, vilket alltså inte går eftersom jag bara har 10.7.

Jag löste det hela genom att använda en annan dator, MEN… nu får jag ständiga meddelanden i iTunes i min Mac Pro om att den inte kan ansluta till min dotters iPad och att jag måste uppgradera till en nyare version av iTunes. Jag har försökt med alla tänkbara inställningar i iTunes, raderat alla kopplingar till dotterns iPad, säkerhetskopian osv, men får inte bort det där meddelandet. Tips emottages tacksamt!

Ursprungligen av Prosumer:

...nu får jag ständiga meddelanden...

Definiera "ständiga". I vilka lägen händer det? Hur ofta händer det?

Startat om datorn?

Ursprungligen av Prosumer:

...alla tänkbara inställningar i iTunes, raderat alla kopplingar till dotterns iPad, säkerhetskopian osv...

Definiera "alla tänkbara". Och vad innebär "osv"? Om du redovisar alla saker du redan har testat, så slipper du få tips om de sakerna en gång till.

Ursprungligen av Prosumer:

...skulle föra över tidigare säkerhetskopian från min Mac Pro....

Och till slut bara en nyfiken fråga, som förmodligen inte är relevant för problemlösningen:
Vad var det för säkerhetskopia du skulle föra över? Var det från en äldre iPad med äldre iOS? För den nya iPaden kan ju inte ha varit kopplad till den datorn tidigare?

Senast redigerat 2016-05-09 15:16
  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2016-05-09 15:35

Vet inte om jag vågar ropa hej än, men jag har nu loggat ut mig från mitt ituneskonto på dotterns iPad och då verkar meddelandena ha upphört.

Säkerhetskopian var från hennes förra iPad mini som hennes mormor hade sönder, vilket var anledningen till att de köpte en ny.

1
Clean my mac!
Bevaka tråden
Clean my mac!
Clean my mac!