Kan inte packa upp rar-filer

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej

Jag har laddat ner en film som ligger nerpackad i form av rar-filer men lyckas inte packa upp dessa. Jag har testat med dessa program som jag laddat ner från App Store: UnRar Expander, UnRar UnArchiver, Rar Extractor Free, UnRar Free och Extractor. Jag har även laddat ner Rar 5.30 från www.rarlab.com. Inga av dessa program klarar av att öppna den nerpackade filmen. Nerpackad är filmen 5,5 gigabyte stor. När jag försöker packa upp filmen med tex Unrar Free så får jag bara upp ett felmeddelande som säger "UnRar Free avslutades oväntat". När jag försöker packa upp med Rar Extractor Free så fastnar processen på 0 %. När jag försöker använda Rar 5.30 så öppnas bara Terminal och det kommer upp massor av text där, jag förstår inte hur jag ska använda det programmet för att packa upp filmen. Inget av programmen funkar som sagt. Vad kan detta bero på? Jag har 27 gigabyte ledigt utrymme på hårddisken så jag ska ha plats för att packa upp filmen.

Tacksam för all hjälp!

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2016-03-26 23:58

RARfilerna kan vara korrupta. Testa att ladda ner dem igen. Är det en piratfilm kan det vara från en tvivelaktig sajt...

Ursprungligen av kenjon:

RARfilerna kan vara korrupta. Testa att ladda ner dem igen. Är det en piratfilm kan det vara från en tvivelaktig sajt...

Det är en piratfilm men den är från en bra sida. Förresten, ska man klicka på någon särskild av de olika rar-filerna när man ska packa upp dem? Det finns ju många olika och de heter x.r00-x.r58 och sedan finns även en som heter x.svf och en som heter x.rar.

Är något av de program jag räknade upp garanterat bra och fungerande? Det hade varit bra att veta, då kan jag använda det och utesluta att det är programmet som krånglar.

Tråd låst, här diskuteras inte piratkopiering, §7.

1
Bevaka tråden