Program för att planera arbetschema. (helst till Android.)

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej,
Jag har precis börjat jobba lite som arbetsledare vid sidan av mina vanliga arbetsuppgifter och planerar schema och bemanning. Det är leveranser till privatpersoner och företag. Som det är nu jobbar jag med Excel när jag är hemma vid datorn och penna och papper när jag är ute och jobbar. Det funkar hyfsat men det är lätt att jag gör fel och det känns som att det borde gå och lösa smidigare.

Det är 19 anställda och även ett tiotal i en vikariepool. De flesta måste ha körkort men där det är två i varje bil så räcker det ju att en har det. Både bland de fasta och extra så är det folk som inte har körkort så det blir lite pusslande.

Jag vill slippa dubbelkolla allting. Jag tänker att jag vill ha varje namn inskrivet i ett block som kan flyttas. Som det är nu när jag är trött så kan jag skriva in samma namn två gånger på olika ställen utan att märka det direkt. Om namnet bara finns på ett ställe och måste flyttas så slipper jag det. De utan körkort kan ha röd färg. Då ser jag direkt så att det inte blir två utan körkort i samma bil.

Jag får jobbtelefon (Android) imorgon där jag helst skulle vilja sköta allt. Jag får en surfplatta (antagligen Android) om det underlättar för mig. Privat har jag iPhone och den kan jag använda men som sagt helst till Androidlur eller platta. Hemma har jag Mac.

Stort tack till någon som kan hjälpa mig med tips!

Ju mer jag tänker på det så får jag för mig att det skulle kunna vara som ett slags pussel med fyrkantiga bitar. Där varje namn är en bit. Om någon är sjuk så drar jag bort den till sjukhörnan av pusslet och drar in en vikarie. Skulle vara perfekt på surfplatta, blir nog för pilligt på telefonen.

1
Clean my mac!
Bevaka tråden
Clean my mac!
Clean my mac!