Tips för Status Board till iPad

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Malmö
  • 2013-12-06 15:15

https://itunes.apple.com/us/app/status-board/...
http://www.99mac.se/artikel/3937-hall-koll-pa...

Jag har förhoppningen att det finns fler än jag här som redan kör eller har för avsikt att köra smidiga informationslösningar med hjälp av appen Status Board.

Förutom de färdiga "widgets" som finns tillgängliga från start så är ju det mest intressanta DIY-delen. Det finns flertalet färdiga att hämta hem via nätet som är skapade av lika intresserade användare, jag skulle tycka det var intressant med lite hjälp och informationsutbyte här för att skapa fler tillsammans.

T ex så har ju en kille vid namn Carl Franzon redan skapat en funktion för att enkelt se avgångstiderna för SL-bussar i sthlm från en given station. Jag hade tyckt det varit väldigt intressant att kunna göra samma sak fast med Skånetrafiken. Jag har kollat runt en hel del och de erbjuder ju sitt API fritt genom Open API, dock så saknar jag en hel del kunskap inom XML och GET/SEND-requests så jag står i praktiken still.

Detta är ju dock bara en funktion man skulle kunna implementera och vi kan säker komma på fler intressanta användningsområden för Status Board. Jag har ju idén, som många andra som använder Status Board, att använda en för mig "överbliven" iPad till en slags informationscentral att fästa på väggen.

Vad säger ni andra, vad har ni för tips?

  • Medlem
  • Malmö
  • 2013-12-10 22:48

Här var det inte febril aktivitet direkt

Ingen som har tips?

1
Bevaka tråden
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE