Kolla om script körs med script

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • International user
  • 2005-02-15 12:04

Hej.

Jag har ett antal apple script kopplade som folder action. Samtilga gör egentligen samma sak. Konverterar inkommande .eps filer till Gif i Photoshop. Jag har totalt 8 dylika script. Förklaringen är att bilderna är updelade efter motor typ tex en Motor med 20 cm kolvdiameter och en med 46 cm kolvdiameter.

Nu är det så att i princip kan flertal filer komma in i en mapp samtidigt som filer behandlas från en annan. Vilket jag tror kan förosaka att Photoshop kolapsar, vilket Photoshop gjorde 5 minuter sen. Det är en ganska ny grej det här så det har inte varit länge under test. Därför vet jag inte exakt om det var detta som förosakade PS att crasha. Antar så eftersom jag fann filer från flera mappar som skulle konverteras.

Kan jag och hur isåfall testa i scripten om ett av applescripten kör för tillfället. Och isåfall då vänta med körningen av scriptet som är på tur att starta. Tex nån if satas som gör detta och väntar 15 sekunder och då kollar igen om det är fritt så sätter det i gång.

Edit: inte nångon som vet

Senast redigerat 2005-02-15 12:57

Jag har svårt att tro att det är multipla requests som föranledde kraschen. Hursomhelst så kan du inte kontrollera om ett script körs, såtillvida det inte är sparat som ett program

1
Bevaka tråden