Skärmtid, ett beroende som kräver ny lösning - en enkät

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej! Jag heter Erik, jag pluggar industridesign och är mitt uppe i mitt examensarbete där jag valt att jobba med problematiken kring osund skärmtid. För att bekräfta lite tankar och påståenden som jag tänkt på inför detta arbete skulle jag väldigt gärna behöva lite hjälp. Enkäten jag tagit fram tar max 3 minuter att genomföra.

Med svaren ska jag ta fram en ny produkt och introducera den för en potentiell marknad. Jag skulle bli väldigt glad om någon där ute ville ta lite av sin tid och svara på denna korta enkät, detta för att jag så pricksäkert som möjligt ska kunna ta fram en relevant och spännande ny produkt. Tack på förhand!

Länk till enkät: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfQ-BDYJ-hGdcwS_68YRkUZAoFd9RbqfGFEG8SOes0kRXhRw/viewform?fbclid=IwAR0YXrHfZXz-_tCbf6vTiADkC8jwa6hnHFi5gS7yvhkh1XZ6v2W4nA_epsc

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2021-03-09 19:41

Jag tror att skärmtiden kommer att bli mycket längre i framtiden. Men mer som ett lager ovanpå, dvs mer av augmented reality (AR). Med riktigt bra glasögon eller motsv. utrustning så skulle skärmtiden kunna bli nästan 100 %. Både för nytta och nöje.

https://www.reddit.com/m102oh/

1
Bevaka tråden