Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Det har varit mycket snack om att Beats som varumärke skall fasas ut men så verkar det inte riktigt bli.

Går du och väntar på en ny MacBook Pro 16" med Apple Silicon så kanske väntan är över redan i sommar.

Vi är inne i en era där alla vill ha det bästa ljudet från sina streamingtjänster och nu verkar Spotify vara nära att släppa Spotify HiFi.

Den nya 24 tums iMac ska inte släppas förrän på fredag men redan nu har en unboxing letat sig ut på YouTube.

Apple fortsätter sitt arbete för mänskliga rättigheter och idag är internationella dagen mot homo-, bi- och transfobi vilket Apple vill uppmärksamma.

Apple skickade idag ut ett pressmeddelande och berättar att Apple Music får högre kvalité helt kostnadsfritt.

Apple fortsätter ge oss brödsmulor tillsammans med alla rykten som cirkulerar. Den senaste hinten lovar en hel del från Apple Music.

Om Apple släpper sitt nya förbättrade Apple Music imorgon återstår att se men att bättre ljud är på väg till tjänsten är definitivt en sanning.

Går du och väntar på ett par nya AirPods eller vill ha högre bitrate på Apple Music? Då kanske det sker lite roliga saker den 18 maj.

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.