Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.

Äntligen torsdag och ett nytt avsnitt av Macradion och denna gång pratar vi om Apples event.

Jon Prossers utlovade konceptbilder på Airpods Studio är här och han påstår sig även veta en del funktioner. Avslöjandet om hur de laddas är förhoppningsvis sant.

Något som Apple inte visade upp på gårdagens event var de beryktade hörlurarna AirPods Studio men nu har en ny bild läckt ut.

Svenska Sudio fortsätter att leverera stilrena hörlurar, senast i raden är Sudio Elva, in-ear hörlurar som erbjuder det mesta och riktar in sig till resande. Med en adapter anpassad för flygstolen och ANC är dessa redo för semester och affärsresor.

Äntligen är det dags för watchOS 7 att anlända till våra klockor och det bjuder på en hel del nytt som gör att vi lär använda vår Apple Watch mer. Här är de största nyheterna.

iOS 14 lanseras idag 19:00 och det bjuder på en rad nyheter och de allra största går vi igenom nedan.