Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.

Wish, AliExpress eBay och många andra butiker har ofantligt mycket skit som går att köpa och vi klickade hem något väldigt märkligt.

Har du saknat att kunna titta på högupplöst material på din dator via Safari? I höst är det slut på det, om du har en tillräckligt ny Mac.

Utvecklare har nu börjat att få sina Mac Mini laddade med chippet A12Z och både bilder och benchmarks har börjat att dyka upp.

iPhone 11 Pro-serien slår det mesta på fingrarna när det kommer till att filma men det ser ut som att iPhone 12 kommer överraska ordentligt.

Vi skrev förra veckan om att det ryktas att en 20W-laddare skall följa med i kartongen till iPhone 12-serien men nu ser det ut som att lådan kommer att vara tom.

MKBHD har tagit sig ett snack med Craig Federighi där de pratar om Apples nya operativsystem som visades upp på WWDC:

En sak som undertecknad har stört sig på är att det inte har gått att zooma in speciellt mycket på en bild men i höst blir det bättre.

Sonos och IKEAs samarbete blev minst sagt en succé och i höst ser det ut som att vi kommer kunna ändra utseendet på våra SYMFONISK-högtalare.

Apple Silicon ser helt klart lovande ut och att Apple går över till egna processorer har mottagits bra världen över.

Telefonen är en av de smutsigaste prylarna vi har och InvisibleShield har nu lanserat ett liten enhet som håller våra prylar borta från otrevliga bakterier.

När det kommer till tillägg i webbläsare har Safari bleknat i jämförelse med konkurrenter så som Chrome eller Firefox, men nu vill Apple ändra på detta.

Det tycks som Apple lyssnat på sina användare eller alternativt Macradion och ger oss vad vi önskat.