Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.

Idag går det äntligen att förbeställa vissa av iPhone 12-modellerna och inför detta har Apple stängt ned sin butik i sedvanlig ordning.

Detta året fick vi fyra nya iPhone-modeller och vi har försökt att plocka ut det viktigaste som skiljer dem åt.

iPhone 12 har nu äntligen visats upp och MagSafe har hittat in i iPhone, men frågan är vad det egentligen betyder?

iPhone 12 har inte hittat sig ut på YouTube i händerna på techskribenter ännu men morgonprogrammet Good Morning America har fått tag på ett exemplar.

iPhone 12-serien är på ingång och snart går de nya telefonerna att förhandsboka och vill du slippa repor och skador så är nu även vissa skal och skärmskyddstillverkare redo att lösa det problemet.

Om du inte har några planer på att uppgradera din iPhone i år men ändå är sugen på den nya MagSafe-laddaren så är det fritt fram att köpa den.

EarPods och laddare kommer inte finnas i kartongen till iPhone 12-serien men även i äldre modeller tas dessa nu bort.