Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

AirPods Pro finns enbart att beställa i Apples ikoniska vita färg och vill man piffa till sitt kritvita fodral så finns det två helt nya alternativ.

Är du trött på att gå och skruva upp och ned på elementen hemma beroende på hur varmt det är eller vill du dra ned på kostnaderna? Vi har testat Tados smarta termostater.

Förespås att stå för var tionde kortbetalning inom en snar framtid och redan nu låter ett företag dig scanna ditt kvitto likt en konduktör.

Apple har i dagarna stoppat uppdateringen iOS 13.3 och iPadOS 13.3, så har man uppdaterat till en nyare version så finns det ingen återvändo.

Spotify Kids lanserades som en separat app i Irland i oktober förra året, nu släpps det även fri i flera andra delar av världen.

Vi hoppade på ett plan till London och på resan tänkte vi att det skulle vara kul att jämföra brusreduceringen på AirPods Pro och Beats Solo Pro.

I september 2016 lanserade Apple Swift Playgrounds till iPad och nu kommer samma app även till Mac.

Apple har visat sig jobba ganska hårt för att bli av med lösenord i sina enheter, inte minst med Touch ID och Face ID. Så tydligen är det inte bara vi användare som tycker att man allt för ofta får knappa in sitt lösenord manuellt.

Denon som har ett finger i både bild och ljud visar idag upp en helt ny serie multiroom-högtalare med inbyggd HEOS.

Vill du ha ett par in-ear-hörlurar från Apple men tycker att AirPods Pro är för dyra? Nu ryktas det att Apple arbetar på en billigare modell som ska heta AirPods Pro Lite.

Det populära tillbehörsföretaget Twelve South har utökat sin produktportfölj med en uppdaterad variant av sin datorhållare till MacBook, MacBook Air och MacBook Pro.

Medans vi har svårt att välja namn på den ständigt omskrivna nya instegsmodellen av iPhone så väljer skaltillverkaren Tottalee att döpa den.

Två år har passerat sedan vi fick trotjänaren iPad Pro. Vi vet inte vad som kan tänkas bli bättre. Men vi förväntar oss att den ska bli det i år.

Apples Mac Pro är som bekant ett riktigt monster som är tillverkad för att vara den mest kraftfulla maskinen på marknaden. Men YouTubern Jonathan Morris har satt den under press.

Se men inte röra? Många väntar fortfarande på att HomePod officiellt ska släppas i Sverige, men nu ryktas det återigen om att det kan vara dags för en HomePod Mini i år.