Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.

iPad 7:e generationen är här och den har växt till sig en aning och till sist fått stöd för Smart Keyboard.

Idag är premiärdagen för Apples stora satsning i form av en helt egen streamingtjänst som kommer att konkurrera med Netflix, HBO, Disney och många fler.

Alla ni som går och hoppas på en ny iPad Pro nu på höstkanten ser ut att få vänta en bit in i 2020.

Telenor meddelar idag via ett pressmeddelande att de blir först i norden med en helt ny typ av integration med Apple TV.

Dagar blir till veckor och veckor till månader och nu är det återigen dags för Apple att presentera hur bolaget mår.

Både Marques Brownlee och iJustine har lagt vantarna på AirPods Pro och nedan kan ni ta en titt på vad deras första intryck är.

Att Apple arbetar på en Tile-utmanare som vi kan sätta på våra nycklar, i plånboken och mycket mer råder det inga tvivel om, men vad produkten ska heta har fram tills idag varit okänt.

Apple släppte en smärre bomb med sina nya AirPods Pro men det var inte allt då iOS 13.2 och iPadOS 13.2 är här.

Ryktena stämde och idag har Apple visat upp en Pro-version av sina omåttligt populära hörlurar.