Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Har du suttit och försökt hjälpa någon med deras dator över telefon så vet du hur frustrerande det kan bli ibland när personen inte alls förstår vad man säger.

Bloomberg har tidigare rapporterat om att Apple vill satsa mer på egna podcasts. Fokus i första hand skulle ligga på film och serier. Starta en egen podcast som fokuserar på Apple TV+innehåll men också köpa existerande podcasts som då skulle bli exklusiva för Apples Podcasts-app.

Att vara djupt nere i Apple-träsket har sina fördelar och en av dem är att vi kan skicka våra SMS från vår Mac, iPad eller iPhone men Messages på Mac har det inte hänt så mycket med de senaste åren.

En tidigare anställd designer på Apple planerar att ge sig in i högtalarkriget bland alla de stora jättarna.

Ryktena har varit många och går långt tillbaka i tiden. Men nu tyder mycket på att de är på gång, Apples over-ear studiolurar - AirPods Studio.

Touch Bar är en vattendelare, eller kanske inte, de flesta verkar hata den. Hur många gånger har vi inte svurit över att vi kommer åt Siri när vi famlar efter fingertrycksläsaren?

'Dear...' är en serie där kända personer delar med sig av brev från fans som deras karriärer berört mest. Förbered er för gråtfest.

Stjärnan och skaparen Rob McElhenney ville inte skjuta upp inspelningen av Mythic Quest på grund av coronakrisen och knäckte idéen att spela in ett avsnitt själva, utan kameramän och med iPhones.

Har du chattat med någon som inte visar sig vare den personen du trodde det var eller försöker någon lura dig att göra "ditt livs bästa deal"?

Det finns en uppsjö av olika streamingtjänster ute på marknaden och det kanske inte är helt rätt att hålla reda på alla som man betalar för.

Saknar du en kontrollpanel för dina HomeKit-prylar så kanske Aqaras senaste produkt kan vara något.

Har du drömt om att gå runt med likadana glasögon som Steve Jobs hade? Snart kanske det blir möjligt, med betoning på kanske.

En vecka full av härliga Apple-rykten har vi fått och Marcus, Mathias och Dennis har en hel del att prata om men speciellt överens är de inte idag.

Nu finns iOS 13.5 ute och innefattar två funktioner som är direkt följd av Covid-19. Det går snabbare att låsa upp telefonen när du har skyddsmask på dig. Dessutom gör Apple och Googles gemensamma satsning sin entré.

Som redan nämts släpper Aqara en rad nya HomeKit-produkter. Här har vi ett dörrhandtag med inbyggd kamera.