Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Är du en stressad person eller vill slakta en serie lite fortare så kommer detta snart gå att göra.

I fredags när börsen stängde visade det sig att Apples aktie stigit 10% och kan återigen titulera sig världens mest värdefulla bolag.

iOS 14 kommer fullpackat med nya funktioner och förbättringar och en funktion som är lite gömd är att det går att få sina AirPods att låta lite bättre.

Även om framgångar är spännande så väger det inte lika tungt som ett rejält misslyckande. Vi har grävt fram tio floppar från Apple till veckans quiz.

Att sälja prylar på Blocket eller Tradera är något jag verkligen inte orkar med. Det skall prutas, skickas mail och få märkliga förslag där de vill byta ens dator mot en EPA-traktor eller liknande. Så för undertecknad blir det att det mesta ges bort till familjen eller så ligger det i en låda och samlar damm.

Dennis har länge drömt om att kunna streama ut en vinylskiva i hela huset. Nu har han fått prova på det med hjälp av Sonos Port och Sonos Five.

Ryktena om att Amazon skall komma till Sverige har haglat genom åren men nu är det snart dags för lansering.

IKEA som mer och mer börjar bli mer än bara en möbeljätte är igång med en liten uppdatering av sin populära Qi-laddare.

Ryktena om höstens iPhone-modeller har varit många men det har även cirkulerat rykten att årets telefoner kommer att bli lite försenade och det verkade stämma.

Igår under kvällen visade Apple upp hur det hade gått under föregående kvartal och det gick bättre än förväntat.

Industrisemestern gör sig påmind men trots detta har det under veckan släppts en hel del smaskiga rykten.

Vi har skrivit ett par artiklar om att Apple ser ut att göra om sina kablar en aning och nu är deras första flätade kabel ute på marknaden.

iPad Mini är en trevlig liten surfplatta men designen på den känns allt annat än modern med sin hemknapp och stora ramar.

Apple släppte igår en trailer för säsong två av deras rymdserie For All Mankind som nu går att avnjutas.

Sommaren är här och vi får ännu fler tillfällen att lyssna på våra favorit-poddar. Antingen medans vi ligger på beachen eller när vi ser regnet smattra mot våra fönster.