Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Apple har avaktiverat Walkie-Talkie appen på Apple Watch på grund av en säkerhetsbrist i gjort att en person kunnat lyssna på en annan persons telefon utan den personens godkännande.

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har gått ut och meddelat att Apple kommer att förminska sensorpanelen som vi hittar längst upp på nyare iPhone-modeller 2020.

I dag har Apple ansökt om fem nya iPad-modeller hos Eurasian Economic Commission

Det var igår vi skrev om att videokonferens-appen Zoom till Mac hade en säkerhetsbrist som gjorde att kameran på datorn gick att ta över.

3D Touch är en funktion som de flesta antingen använder dagligen eller aldrig använder men nu har ännu ett rykte dykt upp till ytan att funktionen kommer slopas.

AirPods är nog en av Apples mest lyckade tillbehör på väldigt länge och nu ryktas det att en ny version kommer att lanseras senare under året.

Nintendo tryckte förmodligen på publiceringsknappen lite tidigare än planerat då Dr. Mario World nu går att ladda ned till iOS.

I och med billigare MacBook Air och uppdaterad MacBook Pro 13" försvinner en annan dator.

MacBook Air sänks med 700 kronor och får True Tone när Apple uppdaterar de bärbara datorer.

Clean my mac!