Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.

Ryktena om ett Apple-event i mars är lika många som äpplena på ett äppelträd och kan vi kanske få se en ny MacBook Pro lagom till det "kommande" eventet?

Nådens år 2020 och vi här ännu inte sett röken av Instagram till våra kära iPads och frågan är varför?

Apple har i det tysta gjort livet lite enklare för användare som varje dag krigar i kollektivtrafiken.

AirPods Pro finns enbart att beställa i Apples ikoniska vita färg och vill man piffa till sitt kritvita fodral så finns det två helt nya alternativ.

Är du trött på att gå och skruva upp och ned på elementen hemma beroende på hur varmt det är eller vill du dra ned på kostnaderna? Vi har testat Tados smarta termostater.

Förespås att stå för var tionde kortbetalning inom en snar framtid och redan nu låter ett företag dig scanna ditt kvitto likt en konduktör.

Apple har i dagarna stoppat uppdateringen iOS 13.3 och iPadOS 13.3, så har man uppdaterat till en nyare version så finns det ingen återvändo.

Spotify Kids lanserades som en separat app i Irland i oktober förra året, nu släpps det även fri i flera andra delar av världen.

Vi hoppade på ett plan till London och på resan tänkte vi att det skulle vara kul att jämföra brusreduceringen på AirPods Pro och Beats Solo Pro.