Motorola Razr återuppstår med vikbar skärm

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Läs hela artikeln här

Hade en och gillade den väldigt mycket, tunn som en knivsegg tyckte man då

Säga vad man vill om de blanka plattor med tryckskärm vi har idag, men det finns något väldigt coolt med att flippa upp en telefon på det där sättet.

Så jäkla snygg mobil på den tiden och även idag, sann erotik

Patentet Lenovo sitter på rör sig tydligen om något med "clamshell"-design så blir mycket intressant att se deras version av vikbar skärm. Samsungs koncept viker sig väl så att skärmen hamnar utåt, medan den här ska vikas inåt.

  • Rikslövet
  • Stockholm
  • 2019-01-18 10:39

Ja jisses det ger nostalgiska flashbacks det här. Razr var verkligen det hetaste som fanns på telefonmarknaden i några år där, att se någon med en sådan var lite som när de första i Sverige gick runt med den första Iphonen. Ägde aldrig en själv men trånade efter en ett litet tag.

Men jag är fortsatt skeptisk till första generationens vikbara skärmar, oavsett om det handlar om clamshell-designen eller om skärmen viks ihop som en bok. Tror de kommer bli för tjocka, och det ska bli väldigt intressant att se hur de hanterar batterierna i de där designerna.

1
Bevaka tråden