Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Prenumerationstjänster blir allt mer populärt men prenumerationerna blir många och nu kanske Apple gör det lite lättare för oss.

Sonos högtalare är fullpackade med funktioner och en av dessa är röstassistenter som gör att vi slipper plocka upp telefonen för att byta låt.

Disney+ börjar närma sig lansering här i vårt avlånga land och nu går det att förbeställa tjänsten och spara lite pengar.

Foxconn visar ett stabilt resultat för andra kvartalet men väljer ändå att söka sig till ny mark för att undvika Trumps taxa i USA.

Industrisemestern är snart över och vi har en spännande höst att se fram emot men först skall vi blicka tillbaka.

Dave Lee som är mest känd för sin Youtube-kanal försöker hjälpa oss med svaret till den stora gåtan.

Jon Prosser påstår att iPhone 12-eventet sker i oktober och att iPhone 12 Pro-modellerna kanske skeppas så sent som i november.

Apple ser till att säkra framtida titlar från Oscarsvinnaren Martin Scorsese som senast släppte filmen 'The Irishman' till Netflix.

iOS 14 fortsätter skrämma upp jättarna som livnär sig på reklamintäkter. Nya avslöjande visar på att Facebook försöker lugna spelutvecklare.

Zara Larsson var ansiktet utåt åt Huawei men efter kritik valde hon att avsluta samarbetet och nu är hennes musik borta från Apple Music i Kina.

Bland det bästa med sommaren är att ställa sig vid grillen, slänga på lite primörer och sen en riktigt fin köttbit, men ibland så blir köttet torrt och tråkigt och det är inte roligt.

Spelar du spel på din Mac eller behöver vissa program som enbart finns till Windows så är Parallels ett trevligt program som löser biffen.

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.