Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

När iPad Pro kom i ny generation förra gången 2018 blev det mer eller mindre en skandal när köpare visade upp hur lätt det är att böja den. Internet fylldes och dessa videos spreds som en löpeld under hashtaggen BendGate.

Folk har börjat få sina nya iPad Pro levererade och en av de lyckliga är YouTube-profilen Mark Dawson.

Vi skulle nog kunna skriva en lång krönika om allt som är fel med HBO Nordics app men idag så har de löst en sak som gör appen lite bättre.

Rykten säger att Apple överväger att försena släppet av ny iPhone med 5G. Det är inte bara produktionen som sätter käppar i hjulen utan även människors köplust i rådande situation.

Marshall Uxbridge Voice är en mindre högtalare med röstassistent, AirPlay 2 och i Marshalls klassiska vintagedesign.

En av nyheterna bland Apples nya versioner av sina mjukvaror som släpptes igår är att Safari numera blockerar tredjeparts-cookies automatiskt.

Nu kan du kasta dig in i inställningar på din iPad eller iPhone och uppdatera till iOS 13.4 och nedan kan du läsa om allt som är nytt.

Rykten och förväntningar på en ny Apple TV är många och stora, mycket har pekat på att det är en ny version på gång. Men om den nya enheten har det mest funnits gissningar.

Nästan ett år efter att Apple talat om att de lägger ner arbetet med AirPower så cirkulerar fortfarande rykten om den mytomspunna produkten. Senast var att en ny mindre modell skulle se dagens ljus i år.

Vem vill inte ha världens sötaste lilla iPod-figur hemma på skrivbordet?

Idag är det fredag! Det betyder nya avsnitt och nyheter på Apples streamingtjänst Apple TV+. Den första storfilmen och lovande serieavsnitt utlovas.

Några få utvalda har fått Facebooks nya utseende på webben där det bjuds på en omgjord design med totalt mörker, men idag skickar Facebook ut det till den stora massan.

9to5mac fortsätter att gräva i koden av iOS 14 och har upptäkt ändringar i CarPlay.

Vill du ha en närmare titt på iPad Pro och Magic Keyboard så löser Apple biffen med hjälp av deras egna Craig Federighi.

Vi kan ju nästan betala allt med mobilen idag men det är några saker kvar och nu har bensinkedjan Circle K hoppat på mobilbetalningståget.