Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Att våra telefoner numera är IP-klassade har sina fördelar då ett par dykare i Storbritannien hittade en fullt fungerande iPhone X på botten.

Går du och drömmer om att kunna byta låt på Spotify med hjälp av Siri så kanske det blir verklighet av det i höst.

Det blir inga smarta pluggar med HomeKit-stöd från TP-link.

Apple ökar sina marknadsandelar i Kina men minskar i Europa. Här är förklaringen.

Snabbare spel och ännu snabbare Office-program är resultatet av senaste Parallels Desktop.

En iPhone-laddningskabel som kan ta över din dator? Ja det är på riktigt och nu lanseras den.

I en gruppstämning som är inlämnad till domstol i Kalifornien så står Apple anklagade för att använt falsk marknadsföring gällande sin molntjänst iCloud

Vi presenterade för ett tag sedan möjligheten att hjälpa till att hålla sidan levande genom att bli Patreon. Några av er önskade ett annat sätt än just Patreon och vi lyssnade. Här kommer nu möjligheten att donera via PayPal.

Mophie som arbetar med att ta fram smarta tillbehör till våra telefoner, smarta klockor, hörlurar och surfplattor har nu lanserat en laddplatta som påminner en del om AirPower.

Clean my mac!