Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.

Om du har ett Plex Pass och massa serier på din Plex-server så kan du nu hoppa över introt i början av serien med ett klick på fjärren.

Apple har stängt dörrarna till sina fysiska butiker i Sverige under en viss tid men nu är de redo att öppna igen - med vissa krav på oss besökare.

Fler butiker går över till självscanning och nu kommer ännu en lösning för detta. Easyshop gör så att du kan scanna och betala direkt i mobilen.

Har du suttit och försökt hjälpa någon med deras dator över telefon så vet du hur frustrerande det kan bli ibland när personen inte alls förstår vad man säger.

Bloomberg har tidigare rapporterat om att Apple vill satsa mer på egna podcasts. Fokus i första hand skulle ligga på film och serier. Starta en egen podcast som fokuserar på Apple TV+innehåll men också köpa existerande podcasts som då skulle bli exklusiva för Apples Podcasts-app.

Att vara djupt nere i Apple-träsket har sina fördelar och en av dem är att vi kan skicka våra SMS från vår Mac, iPad eller iPhone men Messages på Mac har det inte hänt så mycket med de senaste åren.

En tidigare anställd designer på Apple planerar att ge sig in i högtalarkriget bland alla de stora jättarna.

Ryktena har varit många och går långt tillbaka i tiden. Men nu tyder mycket på att de är på gång, Apples over-ear studiolurar - AirPods Studio.

Touch Bar är en vattendelare, eller kanske inte, de flesta verkar hata den. Hur många gånger har vi inte svurit över att vi kommer åt Siri när vi famlar efter fingertrycksläsaren?