Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.

Wish, AliExpress eBay och många andra butiker har ofantligt mycket skit som går att köpa och vi klickade hem något väldigt märkligt.

Har du saknat att kunna titta på högupplöst material på din dator via Safari? I höst är det slut på det, om du har en tillräckligt ny Mac.

Utvecklare har nu börjat att få sina Mac Mini laddade med chippet A12Z och både bilder och benchmarks har börjat att dyka upp.

iPhone 11 Pro-serien slår det mesta på fingrarna när det kommer till att filma men det ser ut som att iPhone 12 kommer överraska ordentligt.

Vi skrev förra veckan om att det ryktas att en 20W-laddare skall följa med i kartongen till iPhone 12-serien men nu ser det ut som att lådan kommer att vara tom.

MKBHD har tagit sig ett snack med Craig Federighi där de pratar om Apples nya operativsystem som visades upp på WWDC:

En sak som undertecknad har stört sig på är att det inte har gått att zooma in speciellt mycket på en bild men i höst blir det bättre.

Sonos och IKEAs samarbete blev minst sagt en succé och i höst ser det ut som att vi kommer kunna ändra utseendet på våra SYMFONISK-högtalare.