Bluetooth i bil, IPhone 7

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Skulle behöva lite hjälp av någon kunnig.
Kanske är på fel forum, vet inte om det har med telefonen eller bilen att göra.

Har haft en Volkswagen polo TSI 90. Årsmodell 2016 i 1,5 år nu. Helt plötsligt har bluetoothen i bilen börjat krångla. När folk ringer hör dom inte mig i bilens ljudsystem, men jag hör dom perfekt.

Vad kan detta bero på? Har en IPhone 7

Testat med en annan tele?

  • Medlem
  • Sollentuna
  • 2017-06-14 21:06

Har du haft samma mobil med samma programvara i 1,5 år? Annars kan jag inte hålla med om beskrivningen "helt plötsligt"... Du har kanske förändrat något under denna period? I mobilen kanske? Rent av bytt mobil under tiden?

Ursprungligen av barbapappa_86:

Testat med en annan tele?

Har ingen annan tele för tillfället att låna och testa :/

Ursprungligen av frazze:

Har du haft samma mobil med samma programvara i 1,5 år? Annars kan jag inte hålla med om beskrivningen "helt plötsligt"... Du har kanske förändrat något under denna period? I mobilen kanske? Rent av bytt mobil under tiden?

Jo faktiskt är det "helt plötsligt"
Har haft exakt samma telefon och inte gjort några uppdateringar mellan att den fungerade kontra inte fungerade.
Det som är väldigt konstigt.

Edit: Det är först nu jag har uppdaterat programvaran i telefonen i tron om att det var det som var felet, men det hjälpte inte heller.

  • Medlem
  • Kungälv
  • 2017-06-15 07:45

Testa att ta bort bilen från telefonen och para igen.

Har inte Polo app connect och carplay?
Använder aldrig BT i min Tiguan, carplay är så mycket bättre

1
Bevaka tråden