Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Då var det äntligen fredag och vad passar då inte bättre än lite hederligt fredagstrams?

Ikeas smarta gardiner fick stöd för HomeKit för mindre än två veckor sedan i USA, men stöter redan på tekniska problem.

Det finns idag en uppsjö av tillverkare på marknaden som säljer True Wireless-hörlurar men ingen kommer i närheten av Apples försäljningssiffror.

Hur många gånger har man inte svurit över att man har fel kabel med sig, eller försöker vända USB-kontakten åt rätt håll för femtiofjärde gången. Vore det inte skönt med en standard där alla använder lika så att det alltid finns inkopplade kablar att tillgå. Det kan bli sanning. EU-parlamentet röstar om en EU-standard.

Från och med idag börjar Instagram rulla ut direktmeddelanden på desktopversionen av Instagram. Men bara en liten procentsats av deras 500 miljoner användare får det redan idag.

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.

Apple gjorde många rätt med den nya MacBook Pro på sexton tum och nu har en ny enhet dykt upp i Eurasiska ekonomiska unionens databas (EEC)

Apples egna speltjänst Apple Arcade börjar komma upp i rätt många titlar och nu har spelet "No Way Home" lanserats.

Idag ska allt vara smart, så varför inte göra odlingen smart? Vi provar Click & Grow Smart Garden - en rymdodlning för inomhusbruk här på Jorden året om. Men hur smart är den?

Har du någon gång tagit en skärmdump på din iPhone och sedan använt markeringspennan för att kladda över något som du inte vill att mottagaren ska se?

Apple var på CES-mässan för första gången på 28 år. Men det blev inte så storslaget som vi kanske hoppades. De var där för att prata säkerhet, något de varit tydliga med att ta på största allvar senaste tiden och har blivit deras senaste marknadsföringsstrategi.

Då har vi slagit över till 2020 och det är inte helt ovanligt att man vid tolvslaget med ett par glas bubbel i kroppen sätter upp ett nyårslöfte.

Apple har plötsligt sänkt maxersättning man kan få i inbyte för sin iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch.

Samsung har ett förflutet av att snegla lite extra på Apple och under 2012 dök det upp ett dokument på 132 sidor där bolaget försöker förbättra sina produkter med Apple som mall.

Assa Abloy som äger både de populära märkena August och Yale har nu visat upp ett nytt lås som kommer utrustat med ett WiFi-chip.