Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.

Har ni sett barnen dansa till en låt som spelas upp via mobilen och vill fånga det på film så har det varit omöjligt då musiken alltid stoppas när videoinspelning startar, men nu är det ändring på det.

En av funktionerna i macOS Catalina är att utvecklare nu enklare kan porta sina iPad-appar till Catalina och nu är Twitter här.

Det finns en sak som har legat högt upp på vår önskelista väldigt länge och nu har Apple äntligen lyssnat.

Apples egna streamingtjänst börjar närma sig med stormsteg och den 1 november är det dags. Idag släppte Apple en ny trailer för deras kommande TV-serie "Truth Be Told".

Apple har idag lanserat iOS 13.2 beta 2 till utvecklare och nytt i uppdateringen är en drös nya emojis.

Apple har minst sagt haft det problematiskt med tangentborden på sina datorer men nu ryktas Apple slopa butterflymekanismen.

Crossy Road som lanserades 2014 låg länge på topplistan i App Store och Hipster Whale som ligger bakom spelet har nu visat upp uppföljaren.

Apples satsning på Apple Arcade verkar inte se några begränsningar. Många jublade när Apple presenterade att de nu skulle bli möjligt att koppla ihop konkurrenterna Microsoft och Sonys handkontroller till Apples egna enheter.

Idag lanserade Apple macOS Catalina och det bjuder på en rad nya funktioner samt en hel del förbättringar, nedan har vi listat dem du måste ha koll på.

Styr Spotify med Siri på din iPhone och iPad eller bläddra mellan dina favoritlåtar på Apple TV. Allt är nu möjligt via senaste Spotify-uppdateringen.

Apple har dragit igång ett reparationsprogram för iPhone 6S då vissa av enheterna inte går att starta igen när den har stängts av.

Som sista plattformen får nu Macen Apple Arcade, men bara för dig som har betan av macOS Catalina.

Då var utvecklarbetan av iOS 13.2 här och återigen bjuds det på en rad förbättringar och även lite nya funktioner.