Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

Bankutmanaren fungerar från och med idag officiellt med Apple Pay. Vi går igenom vad Revolut gör annorlunda jämfört med andra betalkort.

Apple har idag lagt upp ett läsvärt reportage på sin hemsida där bolaget berättar hur iPad har förbättrat studierna för massvis av elever.

Dropbox har sett rätt omodernt ut på macOS, webben och till iOS och nu har bolaget visat upp hur nästa version av Dropbox kommer se ut.

Det har länge pratats om att Apple vill bli mindre beroende av andra tillverkare genom att tillverka sina egna modemchipp.

iMovie är en smidig app om man snabbt vill klippa ihop några klipp, lägga på ett filter och lite musik. Appen har inte fått så mycket kärlek på senare tid men nu har Apple släppt en uppdatering.

Vi är många som går och väntar på att IKEA ska lansera sina smarta rullgardiner FYRTUR och KADRILJ som från början skulle släppts redan i februari.

En av Apples användare vid namn Juliano Rossi mailade till Apples Craig Federighi och lämnade synpunkter på Siri till iPad, något förvånad så fick han faktiskt svar.

Från och med idag underlättar Tre för sina kunder som vill beställa eSIM, en process som minst sagt har varit allt annat än smidig.

Vi rör oss mer och mer åt hållet att använda rösten istället för att trycka på lampknappar och manuellt öppna ytterdörren och mycket mer. Men hur vore det om det fanns en fjärrkontroll som kan kontrollera saker via rösten och via knapptryckningar?

PLACE BANNER HERE