Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Senaste ryktena säger att vi kommer få en rejäl ökning i batteritid och magnetcirkeln som vi har sett bilder på får sig ett svar.

Apples avgifter på 30% i App Store fortsätter att kritiseras. Denna gången är det Facebook som menar att kursledare på iOS får lida när Facebook försöker erbjuda en avgiftsfri plats.

Epic Games fortsätter sin Battle Royale mot jättarna och lämnar in en stämningsansökan även mot Google.

Idag är det fredag så vi möts av fler nyheter på Apple TV+. Boys State är en prisbelönt dokumentär med politisk fokus.

Idag gör Ted Lasso debut på Apple TV+, den amerikanska coachen som ska träna ett engelskt fotbollslag och inte har en aning om hur sporten ska spelas.

En undersökning där över 1,2 miljoner iPhone-ägare i Kina har lagt sin röst, blir ytterligare ett bevis på hur viktig WeChat är.

Kriget mellan Epic Games och Apple trappas upp när Epic Games går ut på Twitter med en stämningsansökan och kallar Apples monopol för ”1984” direkt efter att Fortnite togs bort i App Store.

(UPPDATERAD) Epic Games erbjuder nu en billigare direktbetalning genom spelet Fortnite och kringgår App Store-reglerna.

Prenumerationstjänster blir allt mer populärt men prenumerationerna blir många och nu kanske Apple gör det lite lättare för oss.

Sonos högtalare är fullpackade med funktioner och en av dessa är röstassistenter som gör att vi slipper plocka upp telefonen för att byta låt.

Disney+ börjar närma sig lansering här i vårt avlånga land och nu går det att förbeställa tjänsten och spara lite pengar.

Foxconn visar ett stabilt resultat för andra kvartalet men väljer ändå att söka sig till ny mark för att undvika Trumps taxa i USA.

Industrisemestern är snart över och vi har en spännande höst att se fram emot men först skall vi blicka tillbaka.

Dave Lee som är mest känd för sin Youtube-kanal försöker hjälpa oss med svaret till den stora gåtan.

Jon Prosser påstår att iPhone 12-eventet sker i oktober och att iPhone 12 Pro-modellerna kanske skeppas så sent som i november.