Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.

Det har varit tyst från Mophie ett tag nu men idag presenterar de en rad nya tillbehör som underlättar vår vardag.

Att förlora en närstående är aldrig roligt och kan man inte personens lösenord så är det mer eller mindre omöjligt att få tag på bilder och annan information.

Även fast eventet är slut så betyder inte det att WWDC är över utan nu pågår olika sessioner där vi kanske fick se något som skall komma lite senare.

Det var skralt med nyheter för tvOS 15 på Apples presentation men en funktion som inte nämndes har nu upptäckts av dem som kör betan.

Om du trodde att det bara var iOS, iPadOS och de andra mjukvarorna som får kärlek av Apple så trodde du fel.

Det fortsätter dyka upp trevliga överraskningar efter Apples event och något som många länge har velat haft har nu äntligen kommit.

Uppföljaren till WF-1000x M3 är nu här och det ser ut som att de bjuder på en hel intressanta nyheter.

Apple försöker se till att vi kan hitta våra stulna eller borttappade enheter även om de är avstängda och saknar uppkoppling.

macOS Monterey blev nya namnet på macOS och i höst kommer den nya versionen som bjuder på en rad trevliga nyheter.