Rykte: Samsungs nästa Gear VR får handkontroll

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Förra året läckte bilder som indikerade att Samsungs #Gear VR kommer få en dedikerad handkontroll. Nu säger rykten att #Samsung kommer presentera en ny Gear VR i samband med lanseringen av telefonen Galaxy S8 och S8 Plus. Enligt ryktena kommer den likna föregångaren SM-R323 bortsett från några designförbättringar.

Enligt teknikkännaren Roland Quandt kommer den kommande modellen heta SM-R324 och fronten kommer anpassas så Galaxy S8 och S8 Plus sitter säkert. Quandt hävdar även att den nya modellen kommer med en dedikerad enhandskontroll.

För tillfället måste användare köpa separata Bluetooth-kontroller för att spela mer komplexa VR-spel i Gear VR men om det här ryktet stämmer kommer användare i framtiden få med kontrollen i lådan.

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.