Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon "världens mest innovativa företag"

Tidskriften Fast Company publicerar sin lista över årets mest innovativa företag, och bland världens teknikjättar hamnar Amazon överst.

Tidskriften Fast Company brukar varje år publicera sin lista över världens mest innovativa företag. I år är tionde gången listan görs, och förstaplatse ges till #Amazon. Företaget började med att sälja böcker på internet, men har vuxit till att bli en handelsplats för nästan allting. Amazon toppar listan bland annat för sin besatthet av effektivitet och logistik, bland annat uppmärksammas Amazons planer på en flotta av drönare som ska leverera paket.

På andra plats kommer #Google för att ha utvecklat ett "fotografiskt minne" genom informationsinsamling och artificiell intelligens. Tredjeplatsen ges till #Uber för företagets satsning på självkörande fordon.

#Apple hamnar på fjärde plats, och hyllas bland annat för sina egendesignade mobilprocessorer och arbete med AI som processas direkt på enheten av integritetsskäl.

De tio mest innovativa företagen 2017

  1. Amazon

  2. Google

  3. Uber

  4. Apple

  5. Snap

  6. Facebook

  7. Netflix

  8. Twilio

  9. Chobani

  10. Spotify

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.