Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG:s 5K-skärm har problem med routrar

Apple rekommenderar LG:s nya 5K-bildskärm till sina nya bärbara datorer, men skärmen klarar inte att vara i närheten av en router så bra.

I oktober presenterade Apple nya bärbara datorer i form av Macbook Pro. Det blev däremot inte någon ny extern bildskärm från Apple, vilket många hade hoppats på. Istället rekommenderades LG:s nya 5K-skärm som sades vara särskilt utvecklad för nya Macbook Pro.

#LG Ultrafine 5K Display verkar däremot inte vara utvecklad för att fungera i närheten av en trådlös router. Det konstaterar 9to5mac, som skriver att bildskärmen kan tappa kontakten och bli mer eller mindre oanvändbar om den placeras för nära en router. Användare rapporterar också om problemet på Apples nätbutik.

LG:s kundtjänst rekommenderar användare som upplever problem att placera sina routrar åtminstone två meter från bildskärmen. Hur stort problem detta blir i praktiken för kunder som köpt den nya 5K-skärmen återstår att se.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.