Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple flyttar Itunes till Irland

Itunes internationella del har styrts från Luxemburg sedan 2004, men nu flyttar verksamheten till Irland.

Apple Distribution International heter företaget som hanterar Apples verksamhet utanför USA. Sedan 2004 har den internationella delen av Apples digitala butiker, det vill säga Itunes, Apple Music, App Store och Ibooks Store, skötts från Luxemburg. 5 februari flyttar den dock till #Irland och Cork. Det meddelar Apple i ett utskick till utvecklare, enligt Apple Insider.

#Apple informerade om flytten i september, och sammanlagt handlar det om tillgångar på runt 9 miljarder dollar som byter land – motsvarande cirka 80 miljarder kronor. Befintliga avtal med utvecklare har automatiskt överförts.

Cork är Republiken Irlands näst största stad med runt 123 000 invånvare. Staden är Apples europeiska högkvarter, och företaget sysselsätter över 3 000 människor i bland annat logistik och kundsupport.

Samtidigt fortsätter spänningarna mellan Apple, Irland och EU, där Apple förra året av unionen avkrävdes på motsvarande 123 miljarder kronor i uteblivna skattebetalningar. Både Apple och Irland har överklagat beslutet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.