Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Betaversion av Mac OS hjälper dig att dra ner skärmbelysningen

Betaversionen av Mac OS 10.12.3 gör det lättare för användare att se hur mycket ström bildskärmen drar, och kan snabbt sänka ljusstyrkan.

Apples nya modeller av #Macbook Pro som släpptes i oktober har fått blandade reaktioner, och en stor del av detta har handlat om batteritiden. Även om många användare fått en mindre ökning av batteritiden jämfört med äldre modeller har andra fått sämre tider. Batteritiden varierar också mer än tidigare beroende på hur datorn används och till vad.

I den senaste betaversionen av #Mac OS 10.12.3 verkar Apple nu försöka optimera systemet för att spara ström där det är möjligt. Sedan tidigare finns en funktion som visar aktiva appar som drar mycket ström, och nu kan det även visas när bildskärmen är en energitjuv där. När bildskärmens ljustyrka är inställd på 80 procent eller högre kan detta visas i batterimenyn, och genom ett enkelt klick reduceras ljusstyrkan automatiskt.

Detta fungerar även när bildskärmens ljusstyrka är inställd att regleras automatiskt, enligt 9to5mac. Det går också att manuellt öka ljusstyrkan efter att ha klickat för att sänka den.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.