Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Windows 10 får nattläge med uppdatering

En förhandsversion av den kommande uppdateringen för Windows 10 ger användare bland annat ett nattläge, bättre stöd för höga upplösningar och en mer kompetent webbläsare.

I oktober presenterade Microsoft en större uppdatering till operativsystemet #Windows 10 som de kallar Creators Update. Uppdateringen planeras att släppas "tidigt" under 2017, men enligt uppgifter som Sweclockers rapporterat innebär detta april. Uppdateringen har ett fokus på kreativt skapande och ger bland annat ett brett stöd för att skapa och arbeta med 3D-objekt.

Microsoft har nu gjort en ny förhandsversion av Creators Update tillgänglig via Windows Insider. Därmed har också en del nya funktioner avslöjats, som Engadget tagit sig en titt på. Bland annat får Windows 10 med uppdateringen ett nattläge när det blå ljuset på skärmen minskas. Detta är likt hur program som Flux fungerar, eller funktionen Night Shift i Apples system IOS.

Vidare blockerar nu webbläsaren Edge icke betrott Flash-innehåll per automatik, och kan också visa en förhandsvisning av öppna flikar. Creators Update innehåller också en introduktion till röstassistenten Cortana för nya användare, bättre stöd för skärmar med hög upplösning och ett enklare sätt att ominstallera operativsystemet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.