Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Mac Pro och Mac Minis död är nära

Tim Cooks löfte om att nya stationära datorer är på väg kan enligt insatta utvecklare formulerats på ett sätt som antyder att Mac Pro går i graven.

Igår skrev 99mac om att nya stationära Mac-datorer är på väg och att Tim Cook bedyrade att Apple inte glömt bort dem. Techcrunch har publicerat vad Tim Cook skev i ett meddelande till de anställa på #Apple:

”Stationära datorer är strategiskt viktiga för oss. De är unika i jämförelse med våra bärbara datorer då du kan klämma in betydligt mer kraft, använda större skärm och mycket mer lagring och minne i en stationär dator. Det finns alltså många anledningar till varför stationära datorer är otroligt viktiga och i vissa fall avgörande för många människor.

Dagens generation av Imac är de bästa stationära datorerna vi någonsin producerat och den vackra Retina 5K-skärmen är den bästa datorskärmen i världen."

Den Apple-fokuserade utvecklaren Marco Arment menar nu i ett tweet att Tim Cooks uttalande kan tolkas som att Mac Pro troligtvis är död eller nedlagd. Han tolkar även Cooks uttalande som att den enda datorn som kommer att uppdateras är Imac. Det återstår således att se vilket öde som väntar Mac Pro och Mac Mini-familjerna.

Tyck till: Hur skulle det påverka Apple om de beslutade sig för att begrava Mac Pro och Mac Mini?

Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.