Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper Mac OS Sierra 10.12.2

Apple har uppdaterat Mac OS Sierra till version 10.12.2 som kommer med en rad nya funktioner och förändringar.

Som 99mac skrivit har Apple i veckan släppt nya uppdateringar till både IOS 10 och TV OS 10. Även Mac har fått en uppdatering i form av #Mac OS Sierra version 10.12.1 innehåller bland annat de nya emojisymboler som också kom till IOS 10.2, och förbättringar i funktioner som autoupplåsning av datorn från en Apple Watch.

Mac OS Sierra 10.2.2 erbjuder också lite nya finesser relaterade till Touch Bar som finns på de nya Macbook Pro-modellerna. Nu finns exempelvis möjligheten att ta skärmavbilder av Touch Bar-skärmen. De grafikproblem som drabbat vissa modeller av nya Macbook Pro ska nu också vara åtgärdade med uppdateringen.

En annan förändring är att batteriindikatorn i Mac OS nu inte längre visar en beräkning av kvarvarande tid, utan bara hur många procent av batteriet som återstår. Enligt The Loop har Apple angett att skälet är att dagens datorer används på många olika sätt. Detta förändrar hur mycket tid som återstår i praktiken, och indikatorn kan helt enkelt inte ge en trovärdig beräkning.

I samband med Mac OS 10.12.2 har #Apple också släppt en ny version av Itunes. Version 12.5.4 av appen ska ge bättre stöd för Touch Bar, och innehåller stöd för den nya appen TV (som i dagsläget endast finns i USA).

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.