Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gates investerar 9 miljarder i grön energi

Bill Gates har, tillsammans med andra investerare, lanserat ett initiativ vars mål är att investera i och hjälpa forskningsprojekt som tar fram gröna energikällor.

Microsofts grundare #Bill Gates har en vana att sänka stora summor pengar till olika välgörenhetsprojekt, bland annat har han särskilt intresserat sig för grön energi. Sent i söndags gick Bill Gates ut med att han tillsammans med Sir Richard Branson, Amazons grundare Jeff Bezos och Alibaba's grundare Jack Ma ska driva en fond som investerar i utvecklingen av gröna energikällor, rapporterar The Telegraph. I ett uttalande säger Bill Gates att:

– Vårt mål är att bygga företag som ska hjälpa till att skapa framtidens pålitliga, prisvärda och utsläppsfria energikällor.

Under en 20-års period ska de investera i långsiktiga projekt som ska hjälpa till att ta fram gröna, pålitliga och prisvärda energikällor. De som har valt att investera pengar i projektet Breakthrough Energy Ventures har tillsammans lagt in motsvarande 1 568 miljarder kronor. Bill Gates själv har investerat runt 9 miljarder kronor. Initiativet formades redan förra året under klimatmötet i Paris men i måndags lanserades det.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.