Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook deltar på Trumps toppmöte

Apples vd kommer att närvara på ett stormöte hos blivande presidenten Donald Trump på onsdag tillsammans med andra teknikgiganter.

I förra veckan bjöd den blivande presidenten Donald #Trump in högt uppsatta och betydelsefulla personer inom teknikbranschen till ett möte i Trump Tower. Mötet kommer äga rum den 14 december, rapporterar Recode. Apples vd Tim Cook är en av de inbjudna som har tackat ja till inbjudan. Andra som har tackat ja är Alphabets vd Larry Page, Facebooks operativa chef Sheryl Sandberg, Microsofts vd Satya Nadella, Ciscos vd Chuck Robbins, IBM:s vd Ginni Rometty, Intels vd Brain Kranich och Oracles vd Safra Catz. Catz har i ett uttalande sagt att:

– Jag planerar att berätta för presidenten att vi står bakom honom och att vi ska försöka hjälpa honom på alla sätt vi kan. Om han lyckas få igenom sin reform på skattelagstiftningen, reducera regleringen och förhandla fram bättre handelsavtal kommer Amerikas teknikindustri blir starkare och mer tävlingsinriktad än någonsin.

Det är oklart exakt vilka mer som kommer att dyka upp på onsdagens möte men personer som det också har ryktats om är bland annat Teslas vd Elon Musk och Amazons vd Jeff Bezos. Donald Trump har tidigare hamnat i blåsväder för sina provokativa uttalande mot bland annat #Apple. Bland annat har han lovat att han ska få Apple att flytta produktionen av Iphone till USA. Han har även uppmanat folk att bojkotta Apple.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.